Actualitate

Procurorul general al Bulgariei: „Dovezile în cazul Viktoria Marinova indică un atac spontan, extrem de brutal”

Ţaţarov a adăugat că agresiunea în sine şi rănile provocate victimei, care au condus la moartea acesteia, sunt extrem de brutale.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, loviturile aplicate victimei indică devieri comportamentale grave ale ucigaşului.

"Indiciile din acest moment demonstrează întâlnirea spontană cu victima, atacul, aplicarea de lovituri, în urma cărora i-au fost fracturate oasele nazale. Victima a fost târâtă în tufişurile din apropiere, unde a fost agresată sexual şi supusă unor acţiuni perverse, fiindu-i aplicate şi alte lovituri grave", a precizat Ţaţarov.

Potrivit acestuia, în momentul de faţă, este vorba despre un atac spontan.

"Potrivit analizelor, agresorul consumase o cantitate mare de băuturi alcoolice înainte de comiterea crimei. ADN-ului victimei a fost găsit pe hainele atacatorului. Nu există încă martori oculari ai agresiunii", a menţionat procurorul general al Bulgariei.

Procuratura raională din Ruse a emis un mandat european de arestare. De asemenea, a fost emis un ordin european de investigaţie pentru obţinerea probelor cu privire la bunurile deţinute de suspect în momentul reţinerii sale în Germania.

Sotir Ţaţarov a explicat ce urmează după reţinerea agresorului: "Procedura de executare a mandatului european de arestare în faţa unei instanţe germane, aducerea în ţară a persoanei în cauză, punerea sa sub acuzare".

https://radiochisinau.md/ 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *