Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Afaceri 6 Februarie 2016, ora 10:56

Producători din Moldova vor participa la expoziţia „Prodexpo-2016” de la Moscova

Marime Font

Doi producători de produse agro-alimentarea din Moldova vor participa la Expoziţia internaţională de produse alimentare „Prodexpo-2016”. Expoziţia se va desfăşura în capitala Federaţiei Ruse şi îşi va începe lucrările luni, 8 februarie.

La Expoziţia internaţională „Prodexpo-2016” îşi vor prezenta mărfurile producătorii autohtoni de sucuri şi nectaruri naturale SA„Alfa-Nistru” şi SA „Natur Bravo”. Participarea la expoziţie le-a fost organizată de firma autohtonă „Axar” SRL. „Decizia de a participa la expoziţie a fost luată de producători pentru a menţine imaginea produselor de calitate înaltă. De asemenea, pentru a stabili contacte noi de lucru, dar şi pentru a le menţine pe cele existente cu partenerii din Rusia şi din alte ţări pentru o cooperare de perspectivă”, se spune în comunicatul de presă al firmei.

Totodată, la expoziţie vor participa conductori şi specialişti ai unor întreprinderi autohtone pentru a studia propunerile şi conjunctura pieţei de produse alimentare a Rusiei şi a altor ţări din cadrul Comunităţii Statelor Independente la etapa actuală.Producătorii autohtoni au fost ajutaţi să participe la expoziţie de Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă.

Expoziţia internaţională de produse alimentare „Prodexpo-2016” este la a 23-a ediţie. La ea vor participa peste 2,5 mii de companii din 65 de ţări.

Sursa: IPN

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul