Frumusețe

Produse pe care trebuie să le ai în trusa de îngrijire

Pentru a obţine cel mai bun efect, trebuie să aplici aceste prodse corect. Astfel, nu vei mai avea avea nevoie de mai multe produse.

Multe femei folosesc o crema pentru a avea grijă se sănătatea pielii fetei, însă doar jumătate dintre ele o aleg şi pe cea potrivită.
De asemenea, multe femei cred că aplicarea unui balsam de par este facultativă. Acestea cred că balsamul le îngraşă şi mai mult părul, aşa că îl evita.

Alegerea produselor de îngrijire potrivite este unul dintre lucrurile extrem de importante. În primul rând, din trusa ta nu trebuie să îţi lipsească un demachiant ori o apă micelara. Trebuie să le foloseşti în fiecare seară, înainte de a merge la somn. Foloseşte o apă micelara blanda cu tenul şi cu ochii tăi.

Al doilea produs care nu trebuie să îţi lipsească este crema de zi anti-îmbătrânire. După vârstă de 25 de ani, include-o în ritualul tău de frumuseţe, înainte de a aplică fondul de ten. Astfel, această crema ajută la protejarea pielii şi la întârzierea apariţiei ridurilor.

În trusa de îngrijire include şi o crema de noapte
Nu uită de crema de noapte, pe care trebuie să o laşi să acţioneze în timpul somnului. Alege-o pe cea destinată tipului tău de piele şi care să îţi asigure cea mai bună hidratare.

În trusa de îngrijire trebuie să se afle şi un gel de curăţare. Acesta curată profund tenul şi îl pregăteşte pentru celelalte tratamente.

O dată pe săptămâna, aplică o masca de faţă. Fie că este pentru îndepărtarea punctelor negre sau pentru luminozitate, obişnuieşte-te să aplici o masca săptămânal.

Crema pentru ochi este indispensabilă, căci în zona ochilor apar, de obicei, primele riduri. Foloseşte-o dimineaţă şi seară, cu ajutorul degetului inelar. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *