Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 18 Ianuarie 2017, ora 08:19

Produse pe care trebuie să le ai în trusa de îngrijire

Marime Font

Dacă ţii la tenul tău şi la aspectul sau, atunci trebuie să ai câteva produse esenţiale în trusa de îngrijire. 

Pentru a obţine cel mai bun efect, trebuie să aplici aceste prodse corect. Astfel, nu vei mai avea avea nevoie de mai multe produse.

Multe femei folosesc o crema pentru a avea grijă se sănătatea pielii fetei, însă doar jumătate dintre ele o aleg şi pe cea potrivită.
De asemenea, multe femei cred că aplicarea unui balsam de par este facultativă. Acestea cred că balsamul le îngraşă şi mai mult părul, aşa că îl evita.Alegerea produselor de îngrijire potrivite este unul dintre lucrurile extrem de importante. În primul rând, din trusa ta nu trebuie să îţi lipsească un demachiant ori o apă micelara. Trebuie să le foloseşti în fiecare seară, înainte de a merge la somn. Foloseşte o apă micelara blanda cu tenul şi cu ochii tăi.

Al doilea produs care nu trebuie să îţi lipsească este crema de zi anti-îmbătrânire. După vârstă de 25 de ani, include-o în ritualul tău de frumuseţe, înainte de a aplică fondul de ten. Astfel, această crema ajută la protejarea pielii şi la întârzierea apariţiei ridurilor.

În trusa de îngrijire include şi o crema de noapte
Nu uită de crema de noapte, pe care trebuie să o laşi să acţioneze în timpul somnului. Alege-o pe cea destinată tipului tău de piele şi care să îţi asigure cea mai bună hidratare.

În trusa de îngrijire trebuie să se afle şi un gel de curăţare. Acesta curată profund tenul şi îl pregăteşte pentru celelalte tratamente.

O dată pe săptămâna, aplică o masca de faţă. Fie că este pentru îndepărtarea punctelor negre sau pentru luminozitate, obişnuieşte-te să aplici o masca săptămânal.

Crema pentru ochi este indispensabilă, căci în zona ochilor apar, de obicei, primele riduri. Foloseşte-o dimineaţă şi seară, cu ajutorul degetului inelar. 


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul