Actualitate

PROGNOZA METEO / Cum va fi vremea în următoarea săptămână

Astăzi, în țară sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar Bălţi cu unul mai mult. 19 grade se aşteaptă la Orhei. La Tiraspol sunt prognozate 20 grade, la Leova cu unul mai mult. La Comrat şi Cahul, termometrele vor arăta 22 de grade.

Astăzi, în Capitală sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Ziua se aşteaptă până la 19 grade, iar noaptea opt. În următoarea zile termometrele vor arăta până la 22 de grade ziua, iar noaptea se așteaptă între şase şi 12 grade Celsius. Săptămâna aceasta sunt prognozate ploi.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate ploi cu descărcări electrice, iar maxima va fi 31 de grade. 24 de grade se aşteaptă la Paris. Cu un grad mai mult vor arăta termometrele la Londra. La Berlin, cerul va fi noros, iar maxima va fi de 16 grade Celsius. La Roma se va încălzi până la 28 de grade.

La Viena va ploua şi vor fi 17 grade. Şi la Praga sunt anunţate ploi, iar maxima va fi de 15 grade. Cu două grade mai mult vor arăta termometrele la Varşovia. La Budapesta şi Belgrad vor fi 19 grade. 21 de grade sunt anunţate la Bucureşti iar la Atena 26. La Kiev va ploua şi vor fi 12 grade, iar la Moscova 18. În Capitala Turciei cerul va fi variabil, iar maxima va fi de 19 grade.


 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *