Actualitate

PROGNOZA Meteo 13 aprilie. Pe alocuri vor cădea ploi slabe

La Orhei se vor înregistra 11 grade, la Tiraspol 12, la Leova vor fi 13 grade, iar la Comrat şi Cahul temperaturile vor ajunge la 14 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, vor fi 12 grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil şi vor cădea ploi de scurtă durată. Ziua maximele vor varia între opt și 14 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între trei și opt grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin, pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Madrid se vor înregistra 22 grade Celsius, iar la Paris vor fi 10 grade. La Londra şi Berlin se aşteaptă opt grade, iar la Roma maxima va fi de 16 grade Celsius. La Viena şi Varşovia se anunţă 10 grade, iar la Praga sunt prognozate nouă grade Celsius. La Budapesta şi Belgrad ziua temperaturile vor indica 14 grade, şi respectiv, 13 grade Celsius. La București cerul va fi variabil, cu valori de până la 11 grade. Maxime de 19 grade se aşteaptă la Atena şi la Ankara.La Kiev sunt prognozate 10 grade, în timp ce la Moscova se aşteaptă opt grade Celsius

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *