PROGNOZA METEO pentru 25 martie. Câte grade vor indica termometrele / INFOGRAFIC

publicat în Actualitate pe 25 Martie 2020, 08:01

Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult.

La Orhei şi Tiraspol se aşteaptă şapte grade, iar la Leova, 8. La Comrat vor fi nouă grade, iar la Cahul maxima va fi de 10 grade Celsius.Mâine, în Capitală, cerul va fi variabil. Ziua vor fi şapte grade, iar noaptea maxima va fi de până la minus şapte grade. În următoarele zile, vremea se încălzeşte. Astfel termometrele vor indica între 13 şi 18 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus unu şi opt grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 18 grade, la Paris 12, iar la Londra 14. La Berlin se aşteaptă nouă grade, iar la Roma 14. La Viena sunt anunţate şase grade, la Budapesta opt, iar la Belgrad patru.

La Praga vor fi şapte garde, iar la Varşovia opt. La Bucureşti se vor înregistra şapte grade, la Atena se va încălzi până la 15, la fel şi la Ankara. La Kiev vor fi şapte grade, iar la Moscova nouă.