Actualitate

Programul Est Est: Parteneriat fara Frontiere

Organizatiile neguvernamentale, centrele de analiza (think-tank), autoritatile locale si grupurile de initiativa din RM, interesate sa obtina sustinere financiara pentru realizarea proiectelor ce vizeaza democratizarea societatii, sunt invitate sa participe la Programului Est Est: Parteneriat fara Frontiere (PEE:PFF) al Fundatiei Soros-Moldova.

Participantii vor depune concepte de proiect elaborate in colaborare cu partenerii din Europa Centrala, Europa de Est si tarile CSI, in care activeaza Fundatiile Soros (Fundatiile pentru o Societate Deschisa). Data-limita de prezentare a conceptelor de proiect este 25 martie. Scopul acestei initiative consta in facilitarea colaborarii cu noile tari-membre ale UE si tarile incluse in Parteneriatul Estic, in vederea sporirii eforturilor societatii civile din Moldova de democratizare a prin implementarea unor proiecte bilaterale sau multilaterale.

Printre prioritatile Programului EE:PFF pentru anul 2009 se numara facilitarea transferului de experienta obtinuta in procesul de aderare a tarilor-membre ale UE din Europa Centrala si de Est catre vecinii estici, inclusiv catre Moldova, prin organizarea vizitelor de studiu, seminarelor, conferintelor, studiilor de caz.
Conceptele de proiect depuse vor fi examinate de consiliul de experti al Programului EE:PFF din Moldova si de fundatiile-participante.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *