Actualitate

Promotia Magia Premiilor la a doua etapa

Luni, 21 septembrie curent, la sediul Companiei MOLDCELL a avut loc ceremonia oficiala de inmanare a premiilor valoroase din cadrul celei de-a doua extrageri a campaniei „Magia Premiilor”. Castigatorii marilor premii au intrat in posesia unor laptopuri, telefoane mobile performante, a unui automobil „Skoda Fabia” si chiar a unei garsoniere in Chisinau! In prezenta castigatorilor insotiti de rude si prieteni, dl Chiril Gaburici, directorul general MOLDCELL, a felicitat cordial toti castigatorii promotiei si le-a multumit pentru incredere si fidelitate.

 

Un apartament pentru un tanar jurist

A doua extragere a cadourilor MOLDCELL a avut loc pe 11 septembrie, in prezenta unei comisii independente, a unui notar autorizat si a clientilor companiei. Pe Alexandru Gologan, castigatorul celui de-al doilea apartament oferit de „Magia Premiilor”, l-am surprins coplesit de emotii. Activeaza in domeniul juridic, este in varsta de 27 de ani si locuieste in Chisinau. „Sunt uimit ca am obtinut un asemenea dar, ce ar face fericit oricare tanar. Coincidenta sau nu, dar in ziua extragerii, am fost la Manastirea Capriana. Este o minune, nici prin cap sa-mi fi trecut ca voi deveni in scurt timp proprietarul unei garsoniere. Mama a fost prima persoana careia i-am comunicat vestea si mi-a spus ca s-a saturat de glumele mele. Iata ca este o realitate rara in viata, mai ales ca planificam deja sa stau separat de parinti. Merita sa te implici intr-un proiect MOLDCELL, unde castigurile sunt reale. Fiecare abonat al acestei companii are o sansa de a castiga ceva”, ne-a marturisit tanarul.

„Mi-am luat o „Skoda Fabia” nou-nouta, doar cu… 49 de lei”

Iar Ion Spranceana, tot din capitala, si-a uimit sotia si cei doi copii cu o performanta rara: a castigat de la MOLDCELL un automobil nou-nout! I-am impartit si noi bucuria la o cupa de sampanie. „Mi-am reincarcat contul cu o cartela de 49 de lei si am participat la „Magia Premiilor”. Si iata rezultatul – am o Skoda Fabia nou-nouta! Este o mare bucurie pentru intreaga mea familie! Am luat candva ore de sofat, in speranta ca visu-mi va deveni realitate, dar asa si n-am avut un autoturism vreodata. Pentru a-mi intretine familia, am fost nevoit sa plec de mai multe ori peste hotare, unde am muncit la constructii, de aceea nici nu ma gandeam ca as putea avea o masina, care pentru mine este un lux ce nu mi-l permit. Multumesc Companiei MOLDCELL pentru ca mi-a transformat un vis – la care deja renuntasem – in realitate”, a spus castigatorul.

Ploaie de laptopuri si celulare

Tatiana Frunza din Mandresti, r-l Telenesti, a castigat cu usurinta un laptop, reincarcandu-si contul doar cu 199 de lei. Este foarte multumita, mai ales ca, in curand, va avea un bebelus si are nevoie de o mai mare comunicare cu prietenii si rudele din strainatate. „Nu m-am asteptat la o asemenea surpriza. Datorita MOLDCELL, am intrat in posesia unui obiect indispensabil pentru cei ce doresc sa mentina legatura cu lumea intreaga si sa fie la curent cu toate noutatile. M-am convins inca o data ca merita sa fii clientul acestei companii. Ne ofera cele mai accesibile servicii de telefonie mobila din RM, dar si cele mai consistente cadouri, pe care le pot avea clientii unei companii de la noi”, sustine viitoarea mamica.
Domnul Vasile Marza s-a prezentat la ceremonie impreuna cu nepotelul sau, Vladut, elev in clasa I-a, pentru care a castigat un laptop de toata frumusetea. „Am hotarat sa-i daruiesc acest computer portabil nepotelului meu, fara a ma sfatui cu cineva. Generatia tanara mai bine si mai repede se descurca in noile tehnologii”, ne-a spus bunicul. Vrem sa o mentionam si pe Cristina Paladi din Cainari, r-l Causeni, care a ramas entuziasmata si motivata pentru alte concursuri, dupa ce a castigat un telefon mobil doar cu… o cartela de 49 de lei. „Multumim acestei companii, care poate oferi multor oameni premii valoroase. Le doresc bafta tuturor participantilor la urmatoarea extragere”, a zis ea.
Multe au fost surprizele extragerii, dar nu ne ajunge spatiu pentru toate.

Promotia continua

Urmatoarea, cea de-a treia extragere din cadrul campaniei „Magia Premiilor”, va avea loc la 9 octombrie curent. Pentru a participa la campanie trebuie doar sa fiti abonati MOLDCELL, sa va reincarcati contul si, pana pe 5 octombrie, sa expediati prin SMS la numarul 333 codul de reincarcare indicat pe cartela sau receptionat la reincarcarea prin terminalele de plata.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *