Ultima oră

Proprietarul unei pizzerii din Napoli a alergat după papamobil pentru a-i oferi Papei o pizza

Enzo Cacialli, proprietarul pizzeriei Don Ernesto, i-a livrat personal pizza Papei, duminică, în timp ce convoiul său se deplasa prin Napoli. El a pregătit o pizza specială pe care scria "Il Papa" şi care era ornată cu roşii cherry galbene, simbolizând culoarea drapelului Vaticanului, relatează CNN.

Cacialli poate fi văzut într-o înregistrare video alergând cu pizza în mână, în timp ce Papamobilul se apropia. "Papa! Papa!", a strigat bărbatul, apropiindu-se de vehiculul care îl transporta pe Suveranul Pontif.

Papa Francisc a întins mâna şi a primit pizza, după care Cacialli a ridicat pumnul victorios, fiind aclamat de mulţime.

"I-am oferit pizza şi, zâmbitor, mi-a spus «Mulţumesc»", a declarat pentru CNN Cacialli, care provine dintr-o familie care se ocupă în mod tradiţional cu prepararea pizzei. El a povestit că tatăl său a pregătit o pizza pentru preşedintele american Bill Clinton, când acesta a vizitat Napoli în 1994.

Când Enzo Cacialli a aflat că Papa Francisc va veni în Neapoli, a decis să calce pe urmele tatălui său. "Să oferi Papei o pizza pe care ai făcut-o cu mâinile tale este foarte emoţionant. Este greu să exprim valoarea acestui gest pentru un om pe care îl iubim şi îl preţuim, pentru o persoană plină de umanitate", a declarat el. Cacialli încă aşteaptă să afle dacă Papei i-a plăcut pizza pe care i-a oferit-o.

Papa Francisc a declarat luna aceasta într-un interviu că şi-ar dori ca într-o zi să poată ieşi fără a fi recunoscut şi să meargă "la o pizza". "Singurul lucru care mi-ar plăcea ar fi să ies într-o zi, fără a fi recunoscut, şi să merg la o pizza, într-o pizzerie", a afirmat el.

Sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *