Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 09:47
Abonamente

Moldova 1 Octombrie 2017, ora 12:16

Protest fără simpatizanți la mitingul organizat astăzi de Năstase și Sandu / FOTO

Marime Font

Doar câteva zeci de oameni au răspuns apelului opoziției care organizează astăzi un protest în fața postului public de televiziune.

Din imagini se vede că la locul în care se adună susținătorii liderilor celor două partide a venit doar o mână de oameni.Partidul Acțiune și Solidaritatea și Platforma DA cer ca Moldova 1 să le ofere timp de emisie în direct, câte o oră pe săptămână.

Joi, Moldova 1 a organizat o masă rotundă cu reprezentanții mai multor partide extraparlamentare și a anunțat că le oferă o oră pe săptămână, ca să-și expună ideile și viziunile. Acest lucru i-a deranjat pe reprezentanții PAS și DA, care insistă ca ora dată să le fie oferită în exclusivitate.

Inițiativa lor a fost dur criticată de reprezentanții celorlalte formațiuni prezente la masa rotundă. Mai mult, săptămâna viitoare, tot la Moldova 1, vor avea loc dezbateri între președintele Parlamentului, vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, și liderul PAS, Maia Sandu.

Constatăm că manifestațiile organizate de Maia Sandu și Andrei Năstase scad în popularitate, iar fiecare acțiune de acest gen seamănă mai mult cu „flash-moburi” organizate de activiștii civici nu de politicieni de anvergură.


Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md