IT&C

Punkt, din nou Punkt

Vara incepe cu un nou numar al revistei Punkt, un preludiu excelent pentru o vacanta arsa de… nerabdare. Pentru ca muschii dvs. sa se deprinda cu regimul non-action, asezati-va comod in jilt, deschideti revista si… Doamne ajuta!… ca aveti ce lectura, ca aveti pe ce va odihni retina si cu ce va alinta privirea.

Pe timpul crizei, o simulare a vacantei inseamna mult mai mult decat o promisiune de majorare a pensiei sau decat un zambet piezis, cazut acum mai des, pe cap de locuitor, din gura de candidat. Asadar, amintiti-va tot timpul ca sunteti oameni bogati (nu-i asa ca aveti copii, sanatate, un soare si o luna deasupra capului?) si aflati ca pe aceleasi „resurse” se bazeaza si Dinu Patriciu, cel mai bogat om din Romania. Tot in Punkt, cititi si un interviu cu Victoria Sobor, patroana restaurantului Paparazzi si descendenta cu talent intreprinzator a cunoscutului clan Sobor.
 

Urmariti apoi cat de frumos au „alergat-o” paparazzii pe interpreta Nona Marian (vedeta de pe coperta), care va povesteste si despre planurile sale artistice.Daca bugetul familial va mai permite, aflati de la Nicolae Platon, presedintele Asociatiei Agentiilor Nationale de Turism, cum puteti sa organizati o vacanta si cum sa legati tei de curmei ca sa va odihniti fara sa va ruinati. La rubrica Punkt interior, intrati in templul egiptean al omului de afaceri Andrei Gargalac, apoi puteti sa faceti o promenada printr-o splendida gradina de pitici, impreuna cu Iurie Dnestreanschi, designer de landsafturi.
Cel mai bun vin sec, rezultatele primei etape a concursului foto, calatorii, tombola taxi 1445, shopping, evenimente, carti bune…
Toate le gasiti in noul numar al revistei Punkt, cea mai citita dintre revistele bune.La fel si pe www.punkt.md.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *