Actualitate

Putin pe prima pagină a unei reviste educativă pentru copii din Lugansk

După cum a menționat redactorul ediției Serghei Kolesnicov, scopul publicației este a educarea în stil patriotic tânăra generație. „Ne dorim ca copii noștri să crească oameni fără frică, apărători ai pământurilor sale”, a spus Kolesnicov, după cum anunță lug-info.com.

Redactorul a mai adăugat că pe lângă povești, revista are ca scop cunoaștere eroilor din Lugansk. „ În primul număr avem o poveste despre eroul URSS, Ivan Sergheevici Maliko”, a continuat Kolesnicov. După cum a spus redactorul, revista nu instigă ură față de alte naționalități și culturi, dar promovează patriotismul și dragostea de țară.

În una din paginile reviste, la categoria „Sfaturile tatălui” apare un personaj asemănător cu președintele rus Vladimir Putin care spune „Fiule, să fii bun este puțin. În lume sunt și oameni răi, care iubesc să îi rănească pe cei mai slabi”. 

Un personaj feminin din revistă poartă numele Gnuland, activiștii comentând că se face aluzie față de diplomata americană Victoria Nuland care este asistent al Secretarului de Stat al Statelor Unite.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *