Horoscop

Raci, nu lăsaţi pe nimeni să vă stea în drum

La începutul săptămânii va trebui să accelerezi ritmul. Munceşte din greu şi vei avea de câştigat în ochii şefului. Implică-te în acţiuni din care pot ieşi bani pe la sfârşitul săptămânii. Transformă-ţi ideile în bani. Fă schimbări în viaţa personală.

TAUR
Nu da crezare tuturor vorbelor pe care le auzi. Ar trebui să-ţi pui întrebări în legătură cu motivele fiecăruia din cei implicaţi, inclusiv în ceea ce te priveşte. Nu te certa cu persoana iubită la sfârşitul săptămânii, dacă vrei să ai linişte. Nu fi delăsător: norocul este de partea ta.

GEMENI
Ai grijă de tine. Stresul şi anxietatea îţi pot crea probleme de sănătate. Poate că vei da lovitura din punct de vedere financiar. Norocul te urmează îndeaproape. Ascultă-ţi instinctele. Vei fi mai sensibil. Înainte de a face o schimbare, analizează bine şi asigură-te în legătură cu alegerea pe care vrei să o faci.

RAC
O nouă legătură romantică legată de activităţile în cadrul unui grup va prinde contur pe joi. Nu lăsa pe nimeni să-ţi stea în drum. Dacă crezi în ceva anume, urmează-ţi calea până la capăt. Fii atent să nu dezvălui informaţii secrete.

LEU
Nu lăsa pe nimeni să profite de pe urma talentelor tale la începutul săptămânii. Fii hotărât în ceea ce priveşte scopurile propuse şi fă-ţi treaba bine. Concentrează-te asupra obiectivelor profesionale. Bârfele îţi pot afecta reputaţia. Aşteaptă-te la schimbări la locul de muncă.

FECIOARĂ
Interesul tău va fi captat de latura creativă. Prezintă-ţi lucrarea cu toată încrederea. Vei avea parte de clipe plăcute dacă vei şti să combini plăcutul cu utilul. Poţi să te ocupi mai departe de propriile tale afaceri. O poveste de dragoste apărută pe neaşteptate se va stinge la fel de brusc.

BALANŢĂ
Încearcă să eviţi conflictele cu colegii sau cu angajaţii. Tensiunea creează o puternică stare de stres. Fii atent la ce mănânci, este posibil să ai probleme cu stomacul. Se pot pune bazele unui parteneriat. Îţi vei întâlni noii parteneri în cadrul unei excursii, a unei plimbări sau la un seminar. Nu ezita să abordezi o persoană care te interesează.

SCORPION
Nu-ţi depăşi bugetul! Trebuie să-ţi păstrezi situaţia financiară în ordine dacă nu vrei să ai parte de experienţe nedorite. Nu eşti o persoană deschisă atunci când este vorba despre viaţa ta personală sau despre sentimentele pe care le ai faţă de colegi sau şef. Gelozia este evidentă şi vei constata că o persoană la care te aşteptai cel mai puţin vrea să se amestece în treburile tale, dând naştere conflictelor.

SĂGETĂTOR
Energia ta se afla la cote înalte şi vei obţine mai mult decât ţi-ai propus. Rezolvă-ţi corespondenţa pe care ai amânat-o. Atunci când iubitul tău se va plânge în legătură cu faptul că îţi place să flirtezi vei fi afectat. Încearcă să-i acorzi atenţie partenerului tău, dacă vrei să eviţi neplăcerile.

CAPRICORN
Fă lucrurile în felul tău şi nu-i bate la cap pe cei pe care îi iubeşti. Se pare că nu eşti în stare să vezi lucrurile cu adevărat evidente. Evită conflictele, ocupându-te de altceva şi nu te încăpăţâna atunci când este vorba de problemele familiale. Încearcă să faci parte din organizaţii care te pot ajuta să întâlneşti persoane influente.

VĂRSĂTOR
Evită contactele cu colegii. Tendinţa de a fi critic şi de a-ţi exprima părerea în legătură cu orice va avea drept consecinţă o reputaţie proastă. Trebuie să fii pregătit să-i accepţi pe ceilalţi aşa cum sunt şi să nu-i judeci pentru felul în care fac lucrurile.

PEŞTI
Poţi să faci o schimbare de domiciliu. Investiţiile în proprietăţi vor da roade. Partenerul de viaţă se va supăra pentru deciziile tale. Ar fi bine să discuţi intenţiile tale mai înainte de a le pune în practică. Vei comite greşeli, dacă te vei gândi la altceva în loc să-ţi vezi de treabă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *