Horoscop

Racii au astăzi un prilej excelent pentru a lansa noi dorinţe

TAUR
Ai ocazia să-ţi manifeşti generozitatea faţă de un prieten sau o cunoş­tinţă. Mai cu seamă dacă cineva greşeşte faţă de tine, întreabă-te ce ai putea face pentru a-l ajuta să se simtă mai bine şi să scape de povara vinovăţiei. În acest fel, vei accesa măreţia din tine şi te vei simţi cu adevărat impor­tant.

GEMENI
Contextul astral de as­tăzi, cu Luna în Peşti, te ajută să vezi şi să conştientizezi care este ro­­lul tău într-un an­gre­naj social sau fami­lial, ce ar fi bine să schim­bi sau unde e ne­voie de mai multă fle­xi­bilitate pentru a păs­tra armonia. În orice caz, experienţele de as­tăzi sunt adevărate re­ve­laţii cu privire la re­sur­sele pe care le ai la dis­poziţie şi la felul în care le poţi folosi cel mai bine astfel

RAC
O zi preţioasă, sub as­pec­tul veştilor primi­te, re­velaţiilor, mesa­jelor ca­re ajung la tine şi care au rolul de a aduce lu­mi­­na în relaţiile apro­pia­te. Acum îţi devine foarte clară contribuţia pe care oamenii din preaj­­ma au avut-o şi o au în viaţa ta. Poţi să vezi imaginea de an­sam­blu, poţi să vezi tot ce ţi-au adus bun experienţele din acest an. Un prilej excelent pentru a lansa noi dorinţe!

LEU
Eşti răsfăţat în diferite moduri. Luna în Peşti, frumos aspectată în zona resurselor altora, deschide poarta daru­rilor, binecu­vân­tărilor şi favorurilor venite de la sau prin alţii. Aşadar, astăzi poţi primi daruri în diverse forme şi de la diverşi oameni, majoritatea reprezentând recunoş­tinţa lor pentru ce ai făcut la un mo­ment dat pentru ei.

FECIOARĂ
Luna în Peşti te în­deamnă astăzi să fii atent la cei din jur, la cuvintele lor, dar mai ales la mesaje subtile transmise prin intermediul privirilor, gesturilor, sprijinului ofe­rit discret în diferite si­tuaţii. Astăzi oamenii din preajmă îţi arată iubire şi compasiune prin diverse mijloace. Primeşte!

BALANŢA
O zi potrivită pentru a exersa generozitatea. Luna în Peşti te poate învăţa cum să te pui în slujba altora, cum să te lasi pe tine şi să renunţi la nevoile tale mărunte, pentru un scop mai înalt, cum să te exprimi dincolo de cuvinte. Este o zi în care, chiar dacă munceşti, e indicat să o faci cu detaşare, creati­vitate şi, de ce nu, cu bucurie.

SCORPION
Luna în Peşti, alături de Neptun şi Kiron, te ajută astăzi să-ţi des­chizi inima, să trăieşti totul prin prisma iubirii şi compasiunii. Cu alte cuvinte, orice supărare ai fi avut în ultima vreme, mai ales legată de o relaţie sentimentală, astăzi poate fi dizolvată în oceanul de iubire universală, ne­condiţio­nată, care se află în inima ta.

SĂGETĂTOR
Cu Luna în Peşti, în zona sufletului şi familiei, astăzi eşti provocat să te întorci către interior, să-ţi creezi momente de intimitate, să-ţi deschizi sufletul în faţa unui om drag şi apropiat. De asemenea, este un moment excelent pentru a-ţi ierta ceva sau pentru a ierta pe cineva pentru o greşeală din trecut.

CAPRICORN
Intuiţia, inspiraţia şi imaginaţia sunt astăzi la cote înalte. Ştii exact ce au nevoie ceilalţi să le spui, ştii să asculţi, eşti o adevărată contribuţie pentru cei din jur. Ziua aceasta îţi poate aduce informaţii preţioase, dar şi experienţe înălţătoare prin împărtăşirile pe care le faci sau le primeşti.

VĂRSĂTOR
Cu Luna în zona re­surselor proprii, atenţia îţi este îndreptată nu atât către resursele materiale, cât mai ales spre cele spirituale care iau forma talentelor şi darurilor interioare. Aşadar, astăzi îţi poţi conştientiza valoarea şi-ţi poţi creşte stima şi iubirea de sine, fiind convins că toate celelalte be­neficii vor veni de la sine.

PEŞTI
Luna se află în zodia ta şi te îndeamnă să-i laşi pe ceilalţi în plan secund, pentru a te ocupa şi de tine. Chiar dacă îţi este mult mai uşor să te ocupi de nevoile altora, astăzi încearcă să fii mai atent la ale tale. Dacă tu eşti bine, le vei putea da din binele tău şi altora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *