Horoscop

Racii sunt obosiţi şi ar trebui să facă o pauză

Ba mai mult, si familia are nevoie de tine si esti cam singura persoana care poate rezolva aceste lucruri. Aceste lucruri de fac sa te simti foarte bine pentru ca iti place atunci cand ii poti ajuta si proteja pe cei dragi.

Varsator
Te-ai certat cu cineva drag si acum nu esti sigur daca ai exagerat cu vorbele dure sau este bine pentru ca ai spus tot ce simti si crezi despre ce face aceasta persoana. Lasa cateva zile sa treaca, gandeste-te bine si abia apoi ia atitudine. La locul de munca lucrurile incep sa se aseze dupa bunul plac.

Pesti
Astrele prevad o zi foarte buna, ba chiar una cum nu ai mai avut de mult timp. Partenerul de viata face numai ce iti place tie, colegii de munca te ajuta sa termini mai repede proiectele, iar familia pune totul la punct pentru a avea parte de o seara perfecta alaturi de cei dragi.

Berbec
Astazi o sa ai parte de un mic eveniment neplacut la locul de munca, insa colegii te vor face sa te simti mai bine si la pranz deja nu o sa iti mai amintesti nimic din acestea. Spre seara o sa iesi in oras cu o persoana draga si o sa discutati foarte multe.

Taur
Sanatatea iti cam da batai de cap, asa ca ar fi indicat sa mergi sa faci un consult amanuntit. De asemenea, tot astazi incearca sa nu te certi cu nimeni pentru ca este o perioada dificila, iar vorbele tale pot fi interpretate si uite asa se poate ajunge sa distrugi relatii vechi de prietenie.

Gemeni
Uneori simti ca ai ajuns la limita puterilor, insa gasesti luminita de la capatul tunelului si asa realizezi ca pana la urma toate se intampla cu un scop. Dupa ce termini cu aceste intrebari, vine timpul sa te ocupi si de proiectele de la munca, mai ales ca termenul limita se apropie si nu vrei sa gresesti de la inceputul anului.

Rac
Esti foarte obosit si ar fi bine sa faci si tu o pauza. Nu ar fi o idee rea sa iti iei partenerul de viata si sa plecati unde vedeti cu ochii pentru cateva zile. O sa vezi ca la intoarcere o sa simti ca esti ca nou si o sa ai puterea sa te ocupi de toate aceste proiecte obositoare.

Leu
Tu vei avea parte de o zi foarte buna, mai ales ca pe seara o sa petreci timpul alaturi de persoane foarte dragi. Ba mai mult, in weekend o sa ai parte de o surpriza foarte frumoasa venita din partea unei persoane foarte apropiate.

Fecioara
Astazi incearca sa stai departe de oameni aflati in aceeasi zodie ca tine pentru ca vor iesi scantei. In afara de acest lucru, nimic notabil pentru tine, o sa ai parte de o zi foarte linistita.

Balanta
Astazi este posibil sa afli ca trebuie sa mergi la un eveniment unde se vor afla mai multe persoane, posibil o nunta sau un botez. Din punct de vedere profesional va fi o zi solicitanta, insa spre seara o sa poti rasufla fericit ca ai scapat in sfarsit de un proiect foarte greu.

Scorpion
Astazi incearca sa fii mai atent la ceea ce mananci pentru a evita durerile de stomac, care ti-au cam dat bataie de cap. In rest, ziua ta va fi una foarte buna, ba mai mult la locul de munca vei primi mai multe vesti bune.

Sagetator
Atat astazi cat si in urmatoarele zile vei fi foarte agitat si vei avea cam mult de munca, insa stai linistit ca apoi urmeaza o perioada mai buna, in care o sa ai timp sa faci cam tot ceea ce vrei tu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *