Horoscop

Racii sunt răscoliţi de probleme vechi astăzi

SAGETATOR
Se va lamuri o situatie care v-a tinut multa vreme in incordare si o sa puteti lua o decizie care sa va simplifice viata.

CAPRICORN
Va faceti noi prieteni, se largeste cercul prietenilor poate si prin natura noii meserii sau a…functiei? ! Oare? Lumea are nevoie si de-aia va cauta?

VARSATOR
O sa tot treceti pe la diverse ghisee sa luati adeverinte, semnaturi, sa platiti taxe, sa va cereti niste drepturi- e alergatura.

PESTI
Vi se regleaza situatia financiara si n-o sa mai fie nevoie de atata calcul cand vine vorba de cheltuit bani- o sa fie mai multa lejeritateca sa puteti vinde sau cumpara o locuinta , un teren.

BERBEC
Un angajament- vi se spune cu cine veti lucra, la ce proiect si puneti in scris conditiile pe care le acceptati- ca n-o sa inghititi orice.

TAUR
Analizati ofertele de lucru sa vedeti in ce masura vi s-ar potrivi ceva- in plus ori minus- ca numai voi stiti cum stati cu timpul.

GEMENI
Va vine inima la loc dupa o lunga perioada de senzatie de parasire, ca nu va iubeste nimeni, acum totul trebuie sa fie clar si sa fiti fericiti.

RAC
O chestiune mai veche va rascoleste si trebuie sa faceti ce-oti sti sa puneti capat unei relatii tensionate ca n-are rost s-o tineti asa- exista sentimente frumoase la mijloc.

LEU
Dati o raita pe la cumparaturi ca sa luati niste lucruri si o sa gasiti si cate ceva care sa va placa atat de mult incat sa nu va abtineti si sa le cumparati.

FECIOARA
E o perioada buna pentru semnarea contractelor si n-o sa mai tina mult asa ca dati-i bataie , treceti in revista ce pastrati si contractele la care o sa renuntati.

BALANTA
Va incearca dorul de cineva si ca sa nu va prelungiti agonia mai bine chemati persoana pe la voi sau daca e mai simplu duceti-va s-o vizitati acolo unde-o fi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *