Horoscop

Racii trebuie să se odihnească mai mult pentru ca organismul este destul de solicitat

Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul este destul de solicitat si are nevoie de repaus. Unele afectiuni legate de aparatul digestiv si picioare se pot accentua, dar evita zilele acestea consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Exista undeva in fundal posibilitatea aparitiei periodice a acestor simptome. De aceea adopta o conduita corecta si echilibrata de viata. Dieta, exercitiile fizice usoare, somnul regulat si suficient sunt cele mai potrivite.

Taur
Dorinta de iubire este la cote inalte la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu persoana iubita sau cu copiii. Lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte si fii mai atent la nevoile celor din jur. Sunt zile bune pentru a organiza mici peteceri pentru cei dragi sau pentru a te ocupa de un hobby. Atentie ca sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele aparatului urinar si cap. Abordeaza un regim de viata echilibrat si evita stresul si implicarea in problemele celorlalti.

Gemeni
Treburile gospodaresti sunt cele mai potrivite pentru zilele astea. Curateniile generale, reparatiile curente sau cumparaturile necesare traiului zilnic le poti face cu succes. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa se poate cadea la pace pe orice subiect. Pentru relaxare sunt bune depanarea amintirilor din copilarie cu cei dragi, vizitele in locurile natale sau la rude. Emotivitatea este la cote inalte, asa incat evita implicarea in problemele altora. Tendinta de a face prea mult, pentru prea multa lume este de evitat, pentru ca risti sa te obosesti fara rost.

Rac
La finalul acestei saptamani se anunta calatorii pe distante scurte. Sunt favorizate intalnirile cu rudele si prietenii apropiati. Atentie ca se pot isca usor discutii neplacute. Evita sa dai sfaturi sau sa iti faci probleme pentru orice informatie primita. Pe de alta parte sunt momente bune pentru studiu, invatare sau pentru planificarea unor cursuri. Ai avea spor la subiectele legate de cultura tarilor straine sau de spiritualitate. Odihneste-te mai mult pentru ca organismul este destul de solicitat.

Leu
Capitolul financiar este preocuparea majora. Poti primi o suma de bani importanta in urma ativitatii desfasurate la un loc de munca. Sau poti afla informatii importante legate de modificarea salarizarii si conditiilor de munca. Factorul necunoscut iti poate crea neplaceri in sfera muncii si a castigurilor obtinute de aici. Recomandabil este sa iei lucrurile asa cum sunt, fara teama si prejudecati. Cuvantul de ordine in domeniul profesional este schimbarea totala, atat a muncii depuse, cat si a colegilor sau remuneratiei primite. Vitalitatea este fluctuanta, de aceea acorda-ti momente de singuratate si detasare de cotidian.

Fecioara
Starile tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei saptamani. Se recomanda prudenta, deoarece esti tentat sa te implici in prea multe treburi si sa nu le poti duce la bun sfarsit. Se anunta momente bune pentru a merge la sauna, la un cabinet cosmetic sau la o sala de gimnastica. Bine ar fi sa iti propui si o dieta sau o minivacanta in singuratate. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Informatiile secrete pot abunda in aceasta perioada, insa sorteaza-le doar pe cele care iti sunt de folos.

Balanta
Momentele de introspectie, plimbarile in aer liber si somnul sunt cele mai indicate activitati pentru acest final de saptamana. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii sau stari de spirit destul de fluctuante. Evita spatiile aglomerate si problemele celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si secundar picioare, in special talpi. Dozeaza-ti eforturile si foloseste mai des remedii naturiste pentru imbunatatirea starii generale a organismului. Atentie la informatiile primite din sfera muncii!

Scorpion
Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt la mare cautare in acest weekend. Sunt momente bune pentru iesiri in lume si pentru dialoguri usoare. De aceea evita sa pui la suflet chiar tot ce ti se spune. Pe de alta parte este destul de dificil in aceasta perioada de a delimita o relatie de iubire de una de prietenie. Astfel rezuma-te la o atitudine echidistanta fata de toata lumea. Daca acum unii apropiati sau protectori se indeparteaza de tine, lasa lucrurile asa, deoarece sunt momente si situatii pasagere.

Sagetator
Ochii, urechile si gura lumii sunt atintite asupra ta. Sunt posibile altercatii cu persoanele cu autoritate sau cu un sef de la serviciu. De retinut ca nemultumirile din sanul familiei se reflecta rapid si usor in vazul lumii. Recomandabil este sa iti tii firea si sa fii prudent la imaginea pe care le-o oferi celorlalti despre tine. La sfarsitul acestei saptamani este important sa iti consolidezi pozitia sociala si sa iti imbunatatesti relatiile cu superiorii. Atentie la sanatate: tine dieta, plimba-te mai mult in aer liber si odihneste-te suficient!

Capricorn
Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizioneaza o piesa de teatru, asculta un concert sau programeaza-ti participarea la cursuri si seminarii pe teme spirituale. Se pare ca acum esti mai orientat catre cele sfinte si mai putin catre laturile materiale ale vietii. Relatiile cu strainatatea sau culturile altor tari te pot interesa profund. Atentie ca sunt posibile dialoguri aprinse cu cineva aflat in afara granitelor tarii in care te afli tu. Demersurile legate de calatorii indepartate pot cunoaste intarzieri, dar sunt aspecte pasagere.

Varsator
Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta majora din acest weekend. Se pare ca ai ceva batai de cap vizavi de castigurile provenite de la ceilalti, insa cu putin efort vei reusi sa depasesti totul cu bine. La capitolul financiar, deocamdata domina necunoscutul si castigurile mici si incerte. Recomandabil este sa te tii departe de investitii, imprumuturi sau speculatii de orice fel. Energia vitala este fluctuanta si s-ar putea sa ai nevoie de ceva mai multa odihna decat de obicei. Dozeaza-ti eforturile, rezuma-te la strictul necesar si evita problemele celorlalti.

Pesti
Partenerul de viata sau de afaceri te vor provoca la discutii aprinse la finalul acestei saptamani. Se pare ca ti-ai neglijat obligatiile parteneriale in ultimul timp si de aici au aparut o serie de nemultumiri din partea celorlalti. Intoarce-ti privirea, atentia si eforturile si catre zona parteneriala si rezolva amiabil conflictele ivite. Exista tentatia ruperii unor colaborari, dar sunt momente pasagere, iar dupa cateva zile totul va reveni la normal. Atentie ca esti predispus la multa confuzie, iluzie, decizii incorecte si dezamagiri! Evita deciziile majore si implicarea in relatii noi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *