Astăzi 18 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 12:25
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Politică 18 Februarie 2016, ora 09:54

Raimund Jehle a fost numit reprezentantul FAO în Republica Moldova

Marime Font

Economist în domeniul agriculturii şi manager cu experienţă, Raimund Jehle este noul reprezentant al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO) în Republica Moldova şi reprezentant regional adjunct pentru Europa şi Asia Centrală.

Fiind cetăţean al Germaniei, Raimund Jehle a activat în cadrul Organizaţiei începând cu poziţia de ofiţer politic la sediul FAO din Roma în 1999.

.Potrivit unui comunicat de presă al Organizaţiei, în anul 2007, a fost desemnat să supravegheze administrarea Programelor în Teren din cadrul Oficiului Regional al Organizaţiei pentru Europa şi Asia Centrală după o misiune în cadrul Programului „Associate Professional Officer”. În anul 2013, a devenit conducător al Unităţii pentru administrarea Programelor, mobilizarea resurselor şi comunicare din cadrul Oficiului Regional.Concomitent, Raimund Jehle a activat în calitate de secretar al Conferinţei Regionale FAO pentru Europa – organism ce reuneşte, la fiecare doi ani, reprezentanţi ai 53 de ţări membre din regiune şi a unei organizaţii membre (Uniunea Europeană) pentru a stabili priorităţile şi ghida activitatea FAO în regiune. În anul 2015 acesta şi-a asumat responsabilitatea pentru coordonarea a două iniţiative majore ale FAO în Europa şi Asia Centrală – sprijinirea fermelor de familie şi a micilor proprietari de teren agricol, şi îmbunătăţirea comerţului cu produse alimentare şi integrarea pe piaţă.

Raimund Jehle îl succede pe Tony Alonzi care recent s-a retras din cadrul FAO. Va activa de asemenea în calitate de reprezentant FAO în Albania, Armenia şi Georgia.

sursa: ipn.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md