Politică

Raimund Jehle a fost numit reprezentantul FAO în Republica Moldova

Fiind cetăţean al Germaniei, Raimund Jehle a activat în cadrul Organizaţiei începând cu poziţia de ofiţer politic la sediul FAO din Roma în 1999.

.Potrivit unui comunicat de presă al Organizaţiei, în anul 2007, a fost desemnat să supravegheze administrarea Programelor în Teren din cadrul Oficiului Regional al Organizaţiei pentru Europa şi Asia Centrală după o misiune în cadrul Programului „Associate Professional Officer”. În anul 2013, a devenit conducător al Unităţii pentru administrarea Programelor, mobilizarea resurselor şi comunicare din cadrul Oficiului Regional.

Concomitent, Raimund Jehle a activat în calitate de secretar al Conferinţei Regionale FAO pentru Europa – organism ce reuneşte, la fiecare doi ani, reprezentanţi ai 53 de ţări membre din regiune şi a unei organizaţii membre (Uniunea Europeană) pentru a stabili priorităţile şi ghida activitatea FAO în regiune. În anul 2015 acesta şi-a asumat responsabilitatea pentru coordonarea a două iniţiative majore ale FAO în Europa şi Asia Centrală – sprijinirea fermelor de familie şi a micilor proprietari de teren agricol, şi îmbunătăţirea comerţului cu produse alimentare şi integrarea pe piaţă.

Raimund Jehle îl succede pe Tony Alonzi care recent s-a retras din cadrul FAO. Va activa de asemenea în calitate de reprezentant FAO în Albania, Armenia şi Georgia.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *