Sport

Răsturnare spectaculoasă de situaţie! Unde ar urma să plece Cristiano Ronaldo în vară

Starul portughez mai are contract cu torinezii până în 2022, iar jurnaliştii italieni au scris că Juventus i-ar fi stabilit deja preţul lui Ronaldo: 29 de milioane de euro. Imediat a apărut varianta revenirii la Real Madrid, însă presa din Spania a dat ieri verdictul: clubul de pe Bernabeu nu-l vrea pe CR7.

Jurnaliştii italieni de la Tuttosport anunţă că alta ar fi destinaţia starului portughez la finalul acestui sezon: Manchester United, formaţie la care Ronaldo a mai evoluat între 2003 şi 2009.

Sursa citată scrie că o revenire a lui CR7 pe Old Trafford este mult mai probabilă decât un transfer la Real Madrid şi că viitorul fotbalistului de 36 de ani la Juventus este serios pus sub semnul întrebării. Ronaldo şi-ar dori să joace la o echipă la care şi-a mai dat măsura talentului în trecut, iar Manchester United pare destinaţia perfectă.

"Ar fi Real Madrid, despre care s-a scris cu foarte mult enzutiasm în ultimele zile şi totul a fost alimentat şi de afirmaţiile lui Zinedine Zidane. Totul se învârte în jurul cuvintelor "s-ar putea să", dar şi relaţia dintre antrenorul francez şi CR7 e foarte importantă.

Numai că se pare că Florentino Perez nu este descis pentru această mutare, din diverse motive, unul dintre ele fiind investiţia uriaşă pe care ar urma să o facă în transferul lui Mbappe. De aceea, dacă Ronaldo va decide să plece de la Juventus, Manchester United este o ipoteză mult mai concretă şi îşi găseşte susţinere pe piaţă.", scrie Tuttosport.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *