Actualitate

Război în inima Europei?! În Germania este stare de alertă chiar acum

Brigada 66 de informaţii militare a Statelor Unite a obţinut, printr-o sursă terţă, informaţii privind pregătirea unui atac împotriva unor baze militare americane din Germania, conform newsweek.com

„Potrivit sursei, atacul ar urma să fie comis de un extremist iordanian care se află în prezent în Germania, nu departe de o bază militară. Acest iordanian, descris ca un susţinător al regelui Iordaniei, a făcut apel la uciderea unor soldaţi americani din Germania“, transmite Newsweek.

A fost deschisă o anchetă
Printre bazele vizate figurează Dülmen, situată în Renania de Nord-Westfalia, şi garnizoana Tower Barracks de la Grafenwöhr, în Bavaria. Nu există informaţii despre data şi locul exact al comiterii atacului, notează sursa citată. Contactată de Newsweek, US Army Europe a recunoscut existenţa unor informaţii despre pregătirea unui atac împotriva unei baze americane din Germania, o anchetă fiind deschisă sâmbătă.

Ce a transmis garnizoana americană din Bavaria
„Să vă așteptați la măsuri de protecție crescute pentru barăcile Tower și Rose. Siguranța și securitatea comunității și instalaților noastre rămâne prima noastră prioritate. Rămâneți vigilenți. Dacă vedeți ceva, spuneți. Dacă observați activitate suspicioasă înăuntrul sau împrejurul instalațiilor sau comunităților noastre, reportați-o imediat către poliția militară”, este transmis pe pagina acestora de Facebook.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *