Ultima oră

Reacţia uluitoare a lui Sharapova după victoria în faţa Simonei Halep

"Când am aflat că va fi un meci în nocturnă – astea sunt serile la care visam când eram mică. Eram atât de intimidată de tot ceea ce se întâmpla la New York – oamenii, adrenalina, traficul, publicul, zgomotul! Mă bucur de fiecare secundă! Iubesc atmosfera asta!", le-a spus "Masha" spectatorilor prezenţi în tribunele Arthur Ashe Stadium.

"Mi-am tot spus că este doar un alt meci, o altă oportunitate. Dar este mult mai mult de atât. Nu ştii niciodată cum o să te simţi şi cum o să reacţionezi, până când nu eşti acolo, până nu ai câştigi acea minge de meci. Nu îţi poţi controla emoţiile, nici ceea ce simţi. Dar a meritat, total. Totul. Pentru aceste două ore şi 44 de minute în faţa voastră", a spus, cu lacrimi în ochi, rusoaica, după victoria cu 6-4, 4-6, 6-3 în faţa favoritei doi de la Flushing Meadows.

„Simona Halep o va întâlni pe Maria Șarapova într-un meci care promite să fie o întâlnire dramatică în primul tur la US Open. A doua favorită n-a bătut-o pe oponenta sa din Rusia, care a revenit în acțiune după o accidentare”, au scris cei de la WTA înaintea partidei, una care nu a dezamăgit publicul.

La finalul partidei, Șarapova a izbucnit în lacrimi. „Are multă tărie de carater”, a spus rusoaica despre Halep.

Șarapova a controlat majoritatea schimburilor de mingi în primul set și a decis și soarta acestora, fie prin lovituri direct câștigătoare, fie prin greșeli neforțate. Simona Halep a trebuit să schimbe jocul. Aflat în tribune alături de Andrei Pavel, Darren Cahill nu a putut coborî alături de Halep, întrucât la turneele de Grand Slam nu este permis on-court coaching-ul.

Deși rusoaica a avut 4-1 în al doilea set, Halep a reușit să închidă setul pe propriul serviciu. Șarapova a avut cinci șanse de re-break și a condus majoritatea schimburilor de mingi și în acest set, însă, după ce a condus cu 4-1, loviturile ei au fost mai puțin precise și a comis din ce în ce mai multe greșeli.

Cel de-al treilea set a avut un parcurs oarecum similar. Șarapova a avut 3-0, pentru ca Halep să muncească pentru revenire. La 5-3, Simona părea că poate să facă acest lucru, însă nu a reușit să facă break-ul, iar Șarapova a învins-o pentru a șaptea oară în carieră.

  Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *