Femeia

Reamintindu-mi de Moş Crăciun…

nu ţi-am mai scris din copilărie, iar pe atunci eram convins că eşti taică-meu în varianta supraponderală. Nu am crezut niciodată că ai putea face minuni pentru copii, dar încă mai am speranţa ca la maturitate să te ridici la standardul impus de legenda pe care ai generat-o – ajutat, e drept, şi de o băutură neagră şi efervescentă cu etichetă roşie.

La acest sfârşit de an, înainte de toate, adu-le mulţumire şi linişte femeilor din Republica Moldova – că poate aşa îmi vor trimite mail-uri cu propuneri indecente; dileme existenţiale comuniştilor moldoveni – ca să nu mai aibă timp să saboteze acest popor dornic de libertate în gândire; cât mai multe suplimente FEMEIA în bucătăriile (dar şi dormitoarele) frumoaselor moldovence şi multă Viagra în sertarele domnilor trecuţi de a doua tinereţe.

Revenind la mine, un băiat de doar 26 de ani şi fără prea multă experienţă într-ale „artei iubirii”, îmi doresc o femeie care să nu fie confuză, materialistă, superficială, prea înaltă, prea pieptoasă, care să nu vorbească mult şi prost, conştientă că e mai mult decât vede în oglindă şi cu un zâmbet care să-l facă pe Saddam Hussein să plângă de emoţie în mormânt.

Accept şi fotomodele.

www.umbluliber.com
Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *