Astăzi 23 Septembrie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 10:22
Abonamente

Frumusețe 3 Aprilie 2017, ora 07:00

Remedii naturale care estompează ridurile de pe buze şi din jurul lor

Marime Font

 Pe măsură ce înaintează în vârstă, femeile observă că le apar riduri pe buze sau în jurul acestora. Unele dintre ele apelează la intervenţii chirugicale pentru a scapă de această problema. Însă, o soluţie mult mai bună şi care nu implică riscuri ar putea fi remediile naturale. Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai folosite remedii împotriva ridurilor apărute pe buze sau în jurul lor. 

Cum poţi estompa ridurile de pe buze şi din jurul lor
1. Foloseşte ulei de măsline. Uleiul de măsline este recomandat celor care vor să scape de riduri. Aplică puţin ulei pe buze, în zonele afectate. Îţi va hidrata buzele şi te va ajută să estompezi ridurile.

2. Scorţişoară te poate ajută. Amestecă puţină pudra de scorţişoară cu puţină apă distilată. Aplică pe buze acest amestec şi lasă-l timp de 10 minute să acţioneze înante de a-l îndepărta cu apă.3. Încearcă să foloseşti gel de aloe vera. Aplică gelul de aloe vera pe buze de două ori pe zi pentru a scapă de ridurile supărătoare.

4. Uleiul care conţine vitamina E te poate ajută. Aplică-l pe buze şi lasă-l să acţioneze timp de 15 minute înainte de a-l îndepărta cu apă. Încearcă să foloseşti zilnic remediul pentru că acesta să aibă efect.

5. Poţi încerca să foloseşti şi pulpă de papaya. Masează-ţi uşor buzele cu pulpă de papaya timp de 2 sau 3 minute. După aceea te poţi clăti. De asemenea, astfel vei îndepărta şi celulele moarte de pe buze.

6. Încearcă să foloseşti ulei de cocoş. Masează-ţi uşor buzele cu ulei de cocoş şi lasă-l apoi să acţioneze timp de 15 minute. După aceea îl poţi îndepărta cu apă.

7. Şi sucul de ananas îţi poate veni în ajutor. Aplică pe buze suc de ananas. Lasă-l să acţioneze câteva minute înainte de a te clăti. Te va ajută să scpai de ridurile de pe buze şi din jurul lor.

8. Ai putea încerca şi apă de trandafiri. Aplică pe buze apă de trandafiri de câteva ori pe zi. De asemenea, nu uită să foloseşti acest remediu înainte de somn. Va acţiona mult mai bine.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md