Frumusețe

Remedii naturale care estompează ridurile de pe buze şi din jurul lor

Cum poţi estompa ridurile de pe buze şi din jurul lor
1. Foloseşte ulei de măsline. Uleiul de măsline este recomandat celor care vor să scape de riduri. Aplică puţin ulei pe buze, în zonele afectate. Îţi va hidrata buzele şi te va ajută să estompezi ridurile.

2. Scorţişoară te poate ajută. Amestecă puţină pudra de scorţişoară cu puţină apă distilată. Aplică pe buze acest amestec şi lasă-l timp de 10 minute să acţioneze înante de a-l îndepărta cu apă.

3. Încearcă să foloseşti gel de aloe vera. Aplică gelul de aloe vera pe buze de două ori pe zi pentru a scapă de ridurile supărătoare.

4. Uleiul care conţine vitamina E te poate ajută. Aplică-l pe buze şi lasă-l să acţioneze timp de 15 minute înainte de a-l îndepărta cu apă. Încearcă să foloseşti zilnic remediul pentru că acesta să aibă efect.

5. Poţi încerca să foloseşti şi pulpă de papaya. Masează-ţi uşor buzele cu pulpă de papaya timp de 2 sau 3 minute. După aceea te poţi clăti. De asemenea, astfel vei îndepărta şi celulele moarte de pe buze.

6. Încearcă să foloseşti ulei de cocoş. Masează-ţi uşor buzele cu ulei de cocoş şi lasă-l apoi să acţioneze timp de 15 minute. După aceea îl poţi îndepărta cu apă.

7. Şi sucul de ananas îţi poate veni în ajutor. Aplică pe buze suc de ananas. Lasă-l să acţioneze câteva minute înainte de a te clăti. Te va ajută să scpai de ridurile de pe buze şi din jurul lor.

8. Ai putea încerca şi apă de trandafiri. Aplică pe buze apă de trandafiri de câteva ori pe zi. De asemenea, nu uită să foloseşti acest remediu înainte de somn. Va acţiona mult mai bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *