Sănătate

Remediu naturist pentru pancreas, ficat şi rinichi

Există o serie de remedii de detoxifiere a organelor vitale. Acumularea toxinelor în ficat sau la nivelul rinichilor poate da peste cap întregul metabolism. Tocmai de aceea, natură ne vine în ajutor cu plantele ei miraculoase.

Ai nevoie de:
– 50 de grame de pătrunjel pisat;
– 50 de grame de coriandru măcinat;
– 50 de grame de miere de albine proaspătă.

Amestecă cu ajutorul unui blender aceste ingrediente şi ţine compoziţia omogenă într-o sticluţa bine închisă, în frigider.

Se iau câte două linguriţe în fiecare dimineaţă, după micul dejun. Pătrunjelul în combinaţie cu coriandru şi miere ajută enorm la detoxifierea organismului.

Acest amestec curată ficatul şi rinichii de toxine şi este de mare ajutor pentru bună funcţionare a pancreasului. Trebuie menţionat că persoanele care nu au voie să consume miere pot înlocui ingredientul cu îndulcitori artificiali sau ştevie.

Ce face acest amestec pentru sănătatea ta
– este un diuretic genial;
– ajută la eliminarea pietrelor la rinichi;
– stimulează bună funcţionare a ficatului şi încurajează detoxifierea acestui organ vital;
– îmbunătăţeşte procesul digestiv;
– combate diareea;
– reduce nivelul colesterolului rău din sânge;
– vindecă ulceratiile bucale;
– reduce cantitatea de zahăr din sânge.

De ce sunt aceste organe atât de importante
Pancreasul are rol de glanda mixtă. Secretă hormonii pe care îi varsă în sânge şi produce sucul pancreatic care ajunge în tubul digestiv. Cât despre rinichi, principalul rol al acestor organe este acela de a depura sângele de substanţe toxice (toxine, grăsimi etc).

Ficatul este unul din organele cu cele mai multe funcţii din organism. Ficatul lucrează la foc automat. De sănătatea ficatului depind digestia, calitatea sângelui, bogăţia memoriei şi forţă musculară. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *