Sănătate

Remediu naturist pentru rinichi de la Lidia Fecioru

Aveţi nevoie de 2 kilograme de ceapă şi 2 de zahăr. Se fierbe ceapă împreună cu zahărul, că o dulceaţă, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceaţă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâma pietrele şi vor fi eliminate pe cale naturală”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Cum se formează pietrele la rinichi

Pietrele la rinichi sunt formaţiuni cristalizate care pot duce la infecţii urinare severe.
Urină, produsă în rinichi, conţine în mod natural substanţe care conduc la formarea cristalelor solide: calciu, oxalat, fosfor şi acid uric, uneori chiar cistină (în cazul persoanelor care au moştenit genetic boală).

Aceste minerale, în funcţie de alimentaţia fiecărei persoane, se pot transformă în calculi renali. Ele provin din fluxul sanguin şi ajung în urină. Rinichii sunt că un filtru asupra sângelui şi reglează cantitatea constituenţilor de această natură. Nu doar mineralele prezente în mod natural în organism se pot cristaliza. Chiar şi anumite proteine şi compuşi chimici pot duce la formarea pietrelor la rinichi.

În momentul în care pietrele foarte mici, formate din solidificarea mineralelor, devin pietre mai mari, înseamnă că urină devine suprasaturată.
Corpul ne da semnale importante atunci când calculii renali devin voluminoşi, atunci când aceştia blochează trecerea normală a urinei în tractul urinar. Pacienţii cu pietre la rinichi acuză dureri severe la nivelul spatelui inferior, dureri la nivelul abdomenului sau al zonei inghinale, urinează frecvent şi cu sânge şi au o senzaţie permanentă de greaţă şi oboseală. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *