Actualitate

Remediul cu hrean care te scapă de burtă

Stilul de viaţă sedentar, mâncatul la ore târzii şi stresul duc la kilograme în plus şi la probleme de sănătate.

Medicii sfătuiesc mai ales să avem grijă la grăsimea din zona abdominală şi să o eliminăm cât se poate de repede, căci este un pericol pentru organe.

Remediul cu hrean care te scapă de burtă

În cazuri extreme se ajunge la intervenţie chirurgicală, însă poţi apela şi la tratamente naturiste care reuşesc să îţi reducă grăsimea în fiecare zi.

Principalul ingredient pe care trebuie să îl consumi zilnic este hreanul. Este bogat în fosfor, fier, vitamina B2, magneziu, vitmaina C şi vitaminele B1 şi B6. Amestecat împreună cu celelalte ingrediente, remediul obţinut o să reuseasa să elimine excesul de apă din organism şi să îţi sculpteze organismul.

Cum scapi de burtă cu remediul cu hrean
Ai nevoie de:

15 de grame de hrean proaspăt
4 lămâi
3 linguri de miere
2 linguriţe de scortisoasa
2 centimetri de rădăcina de ghimbir.
Se amestecă într-un blender hreanul şi ghimbirul, apoi se storc lămâile şi sucul obţinut se adaugă peste hrean şi ghimbir. Adaugă mierea şi scorţişoară şi amestecă-le foarte bine, până la omogenizare, apoi amestecul obţinut se ţine într-un borcan de sticlă.

Citeşte şi: Bea un pahar din această băutură înainte de a merge la somn, iar în 10 zile scapi de 10 centimetri în talie

În fiecare zi înainte de masă ori înainte de a merge la sala, se ia câte o lingură din acest remediu. Consumă acest remediu timp de trei săptămâni şi apoi fă o pauză. Îl poţi repetă după o săptămâna.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *