Astăzi 18 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la 17 Februarie 2018
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 17 Februarie 2017, ora 14:20

„Republica Moldova – destinație turistică”, la Târgul de Turism al Romaniei

Marime Font

Republica Moldova este reprezentantă la Târgul de Turism al României de nouă companii care își prezintă ofertele turistice pentru anul acesta.

APIT, SRL Stil Tur, Premium Tur, Tatrabis, Visit – Moldova powered by Amadeus Travel, Winetours – Silenus SRL, Vinăria Chateau Vartely, Compania Air Moldova, OTM Business Travel, Agentia Turismului își promovează la evenimentul derulat în București, la Romexpo, în perioada 16-19 februarie, ofertele de pachete de vacanță, alături de alte companii din Austria, Bulgaria, Croația, Rusia, Grecia, Israel, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, Turcia şi Ungaria.

„Un domeniu cu potențial înalt de creștere este cel al turismului de afaceri sau MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) pe care vom încerca să-l promovăm în România”, a declarat directorul Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), Vitalie Zaharia. În cadrul Târgului de Turism, MIEPO va organiza sâmbătă o prezentare cu tema „Republica Moldova – destinație turistică”, în cadrul căreia vor fi menționate oportunitățile investiționale din Republica Moldova pentru industria turismului din România.Participarea operatorilor de turism din Republica Moldova a fost finanțată în proporție de 70% de Fondul de promovare a exporturilor, gestionat de MIEPO, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului (APIT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). 

infoprut.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul