Actualitate

Restrictii de circulatie in centrul capitalei

In legatura cu vizita oficiala a presedintelui Romaniei, Traian Basescu si a premierului Lituaniei, Andrius Kubilius (26-28 ianuarie 2010), si in baza cerintelor internationale de asigurare a nivelului inalt de securitate pentru buna desfasurare a evenimentului, Ministerul Afacerilor Interne avertizeaza, in special conducatorii auto, ca circulatia rutiera in partea centrala a municipiului va fi restrictionata.

In acest context, fluxul de automobile va fi redirectionat pe artere secundare. Pentru ca in trafic sa nu apara ambuteiaje, conducatorii auto sunt rugati sa se conformeze cerintelor si indicatiilor agentilor rutieri.

Totodata, soferii sunt informati privind neadmiterea parcarii in zona de centru a capitalei si a rutelor de deplasare a delegatiilor, in caz contrar automobilele vor fi evacuate fortat si transportate la parcarea cu plata.

Politia rutiera reaminteste ca in cazul in care la girofarul automobilului politiei rutiere sunt conectate luminile rosii si albastre concomitent, soferii sunt obligati sa stopeze unitatea de transport cat mai pe dreapta.

Detinatorii de arme sunt solicitati sa se abtina de la port-arma in locurile publice.
Probleme in trafic pot interveni si pe traseul national Chisinau-Cahul, joi, din cauza deplasarii delegatiilor spre sudul republicii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *