Editorial

Reţeaua socială

După zece ani de radio, am ajuns să am trei id-uri de yahoo messenger, pagină de facebook, mii de prieteni pe acolo şi aşa mai departe. Am nevoie de ei aşa cum ei au nevoie, uneori, să comunice cu mine. Nu voi ascunde faptul că cele mai multe sunt femei, dar nu e neapărat vina cuiva aici.

Realizez că este destul de incomod pentru iubita mea, oricare ar fi aceea, să poată accepta că se ajunge atât de uşor la mine. Am întâmpinat în repetate rânduri situaţii conflictuale care au escaladat fără ca eu să contribui cu ceva, din neant, reproşându-mi că discut banalităţi cu străine pe internet, abordat fiind de ele.

Privind acum peste fileu, am avut şi eu strângeri în stomac, văzând că femeia de lângă mine este interpelată de tot felul de bărbaţi ce ar dori să o scoată la cafea sau doar să o audă vorbind ori să citească ce răspunde, pe monitorul computerului. Am reuşit, aproape întotdeauna, să-mi stăpânesc sarcasmul, dar e posibil ca pe viitor să mă transform într-o femeie frustrată ce va ţipa la cel mai mic semn.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *