Eveniment

Reţeaua Victoriabank se extinde: 100 de subdiviziuni în toată ţara!

Agenţia va oferi întreg portofoliul de produse şi servicii bancare al Victoriabank: constituirea depozitelor în lei şi în valută, deservirea conturilor persoanelor fizice şi juridice, acordarea creditelor, efectuarea operaţiunilor valutare şi a transferurilor rapide de numerar prin 15 sisteme de transferuri internaţionale.

„Investim mult în dezvoltarea reţelei băncii, dar cel mai mult în calitatea deservirii şi comoditatea clienţilor noştri. Prin intermediul celor 100 de subdiviziuni Victoriabank, oferim clienţilor zi de zi o gamă vastă de produse şi servicii bancare, la cel mai înalt nivel, garantând confort şi loialitate”, a menţionat Preşedintele BC “Victoriabank” S.A., Natalia Politov-Cangaş.

Deservirea în filialele şi agenţiile Victoriabank este plăcută şi rapidă. Graţie strategiei aplicate de Victoriabank, de instruire a personalului, de extindere şi de implementare a noilor tehnologii informaţionale, clienţii Victoriabank au parte de deservire rapidă şi calitativă, iar studiile efectuate arată un grad înalt de satisfacţie a clientului după interacţiunea cu un consultant Victoriabank.

De la începutul activităţii sale, Victoriabank şi-a extins reţeaua de subdiviziuni, care numără în prezent 32 de filiale şi 68 de agenţii, amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În 2012, Victoriabank va continua să-şi extindă reţeaua de puncte de deservire astfel încât mult mai mulţi oameni să beneficieze de serviciile şi produsele sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *