Economie

Reţeaua Victoriabank se extinde în inima capitalei

Agenţia oferă acelaşi portofoliu de produse şi servicii bancare: constituirea depozitelor în lei şi în valută, deservirea conturilor persoanelor fizice şi juridice, acordarea creditelor, efectuarea operaţiunilor valutare şi a transferurilor rapide de numerar prin 15 sisteme de transferuri internaţionale.

Grandoarea sediului agenţiei demonstrează intenția băncii de a–şi extinde reţeaua comercială în toate centrele strategice din capitală: “Astăzi inaugurăm extinderea Agenţiei Nr. 4 în cadrul Filialei Nr. 11. De rând cu toate succesele băncii, extinderea acestei agenţii este o reuşită pentru filiala noastră, pentru că suntem mai aproape de locuitorii sectorului Centru, dar şi de toţi clienţii, alături de care am fost în tot acest timp – reuşind astfel, să stabilim o relaţie de colaborare fructuoasă.”, a declarat Aliona Mustea, Directorul Filialei Nr.11.

Prezent la eveniment, directorul magazinului Calina, Oleg Begheca, care este un client fidel Victoriabank de mai bine de 20 de ani, a mărturisit: „Cu Victoriabank avem o colaborare de lungă durată, constructivă, şi avantajoasă pentru ambele părţi. Sunt o companie dinamică şi pentru noi e important ca partenerii noştri să ne susţină. Un astfel de partener este anume Victoriabank. Timp de 15 ani, Victoriabank a fost receptivă la toate doleanțele noastre şi orice problemă a fost soluţionată în timp scurt, profesional şi la nivel înalt”.

De la începutul activităţii sale, Victoriabank şi-a extins reţeaua de subdiviziuni, care numără în prezent 32 de filiale şi 64 de agenţii, amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *