Femeia

Revelion carnal

 Mulţime în jurul meu, femei superbe şi aparent dornice, palpitaţii şi un puls accelerat.De nevoie, mă opresc la masa ce abundă în curaj îmbuteliat în sticle care mai de care mai interesante, bauturi ce ar transforma cel mai timid bărbat într-un adevărat robot al iubirii. La fiecare pas simt cele două pachete ameninţând din buzunarele din ce in ce mai strâmte.
Îmi pun mâinile pe o domnişoară în ringul de dans şi îi explorez fiecare curbă, de la obrajii fini şi roşiatici, ochii plini de dorinţă şi buzele muşcându-se una pe cealaltă şi până la sânii obraznici ce ies în evidenţă prin bluza-i subţire ce-i ţine captivi într-o cuşcă a timidităţii, protejaţi de un sutien dantelat şi frumos mirositor, lipit de o piele fină şi puţin transpirată. Îmi plimb mâinile spre talie şi ajung deasupra feselor, unde relieful mă duce către un fund ferm. În febra dansului lasciv, îngenunchez în faţa acestei făpturi ce ar putea stârni fibrilaţii în cel mai sigur bărbat, îi mângâi picioarele mascate parţial de o fustă jucauşă şi, cu capul lipit de pelvisul ei, îmi urc palmele spre fese în atingerea cărora, îi îndepărtez puţin îmbrăcămintea. Evident ruşinată, dar deloc intimidată, mă ridică, frecându-mi faţa de corpul ei de jos şi până sus, şi mă sărută înfocată şi uşor gâfâind.
Mă îndepărtez puţin, aruncându-mi mâna stângă undeva în exterior şi ţinând-o pe ea cu cea dreaptă, pieptul înainte şi piciorul drept lipit de coapsele sale. Dansăm astfel ca într-un joc de şah, în care nimeni nu prinde curajul să facă prima mişcare, dar în care ambii jucători tânjesc după atingerea rivalului. Face o pirueta şi se opreşte cu spatele lipit de mine, îmi ia mâna dreaptă şi o lipeşte de sânul ei de pe aceeaşi parte, se lasă pe spate, urmând forma corpului meu şi apleacă la final puţin capul cât să mă atingă. Părul ei imi acoperă o parte din chip, iar parfumul îmi invadează nările. Încep să gâfâi, muşchii se încordează de nerabdare şi anticipare, ne lipim frunţile şi ne privim în ochi în timp ce melodiile se succed într-o secvenţa de ritmuri erotice. Mă trage cu tot corpul tremurând lângă ea, se apropie de urechea mea stângă, în care îi simt respiraţia fierbinte şi sacadată. O săruta încet… foarte încet şi muşcă la final. Jeanşii încep să pară din ce în ce mai stramţi pe mine, strangulănd ceea ce luptă pentru a ieşi la suprafaţă, pulsând de dorinţă. Întinde mâna dreaptă, atinge la început delicat şi apoi strânge. 
Se îndepărtează, întoarce puţin capul şi zâmbeşte cu subînţeles în drumul său spre cameră…

Timpul Suplimentul Femeia
www.umbluliber.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *