Actualitate

Român bătut, înjunghiat şi decapitat în Spania. Vasile a fost identificat după amprente

Deși primele indicii au arătat că ar putea fi vorba despre o moarte accidentală, legiştii au descoperit, în timpul autopsiei, semne clare că victima a fost bătută crunt, înjunghiată în mod repetat, apoi decapitată.

Crima ar fi avut loc acum câteva zile, iar corpul a rămas în aer liber, deci intrase deja în descompunere, lucru care a complicat examinarea inițială.

După confirmarea cauzei morții, Poliția Judiciară a Gărzii Civile s-a mobilizat pentru a finaliza investigaţiile la faţa locului şi de a clarifica circumstanțele infracțiunii.

Victima crimei a fost un bărbat identificat ca Vasile M., de 49 de ani și naționalitate românească.

Corpul său a fost descoperit de către o persoană care căuta ciuperci. Era lângă un zid , lângă drumul Cap Blanc (Ma-6014), la aproximativ 2 kilometri de s’Estanyol (Ma-6015), în municipalitatea Llucmajor .

Cadavrul avea semne de lovituri și mușcături pe față și pe gât. În primul moment, medicul legist care a examinat cadavrul nu a detectat semne de violență în corp. Primele indicii au fost că omul ar fi suferit o cădere și, după moarte, ar fi putut să fi fost muşcat de șobolani și de alte rozătoare.

Cu toate acestea, autopsia efectuată astăzi la Institutul de Medicină Legală din Palma a dus către o concluzie complet diferită. Criminalistica a descoperit semne fără echivoc că cel decedat a fost bătut sever și a fost înjunghiat de mai multe ori, fiind apoi decapitat.

Faptul că corpul era foarte aproape de un drum foarte puțin folosit a întărit ideea că românul ar fi putut fi ucis într-un alt loc și mutat acolo după moarte.

Cadavrul nu avea documente, dar pe baza amprentelor s-a reuşit identificarea. Cu această ocazie, poliţiştii au descoperit că Vasile M. a comis mai multe ilegalităţi şi avea dosar penal.

Ancheta continuă pentru identificarea autorilor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *