Ultima oră

Român găsit mort în maşină, pe un câmp din Olanda. Lângă el, o femeie în stare gravă Citeşte întreaga ştire: Român găsit mort în maşină, pe un câmp din Olanda. Lângă el, o femeie în stare gravă

Maşina celor doi, un sedan gri argintiu, era pe câmp, cu avarii minore, dar în ea poliţiştii au descoperit un român mort şi o femeie, româncă, în stare critică. Poliţia crede că e vorba despre un accident, dar nu exclude alte variante privind moartea bărbatului. Maşina are numere de înmatriculare româneşti şi o purtătoare de cuvânt a poliţiei olandeze a declarat pentru hln.be că înăuntru au fost găsite mai multe documente româneşti, inclusiv actele celor două victime, potrivit Observator.tv.

Joi dimineața, un alt român și-a pierdut viața departe de casă. Sfârșit cumplit pentru un șofer român în vârstă de 43 de ani. Bărbatul a murit strivit de un TIR, joi în jurul orei locale 14:20. A fost deschis un dosar de către procuratura germană. Şoferul de 54 de ani al TIR-ului, un german, a scăpat fără vreo rană.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *