România, scandal uriaş: Federaţia anunţă că naţionala de tineret poate refuza intrarea pe teren cu Germania

publicat în Actualitate pe 25 Iunie 2019, 15:32

Nici nu s-a terminat bine petrecerea calificării în semifinalele Euro 2019, performanţă care a asigurat prezenţa României la Jocurile Olimpice după 56 de ani, că avem parte de mai multe scandaluri şi războaie.

România reuşeşte transformarea unei performanţe fotbalistice într-un prilej de a crea scandaluri!

Imediat după fluierul final al remizei cu Franţa U-21, a apărut incidentul oribil cu prietena lui Cristi Manea. Apoi, după alte câteva minute, Gheorghe Hagi a făcut turul televiziunilor pentru a-l ataca dur pe Răzvan Lucescu. Iar „spectacolul“ a fost întregit, astăzi dimineaţă, de şefii Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Concret, directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, acuza faptul că România U-21 a fost programată să joace în semifinalele Euro 2019, joi, de la ora 19.00. Asta deşi se ştia de mai bine de un an că cele două semifinale se vor disputa după următorul program:

*Primul meci de la ora 19.00

*Al doilea meci de la ora 22.00

Doar că Stoichiţă susţine că, potrivit anunţului iniţial, meciul Germaniei (care s-a calificat în semifinale înaintea României U-21), ar fi trebuit să se joace de la ora 22.00, însă UEFA l-a mutat de la ora 19.00, după ce a văzut că nemţii vor întâlni România U-21.

Dacă a fost, într-adevăr, aşa, există o singură explicaţie pentru decizia UEFA: forul european a dorit că meciul considerat mai bun, adică derby-ul semifinalelor în care se vor întâlni Spania U-21 şi Franţa U-21 să se joace de la o oră mai bună pentru public şi pentru televiziunile care vor transmite partida.

Cert e că, în acest moment, din cauza acestei decizii, FRF ia în calcul ca tineretul să nu joace de la ora 19.00 cu Germania U-21, după cum a spus Stoichiţă la Digi Sport.

Ce a spus Mihai Stoichiţă?

*Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19.00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu ştiu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu ştiu acum care sunt regulile. Dar ştiu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade.

*Nu ştiu dacă se poate juca la 19.00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19.00 şi altele de la 22.00. Nu ştiu ce va fi. Vom face un apel la UEFA!

*E un val de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!