Actualitate

Românofobul Bătrâncea, deranjat de critica lui Leancă: “Ideile voastre unioniste o să-i fie utile lui Mihai Ghimpu, de care vă leagă o prietenie tandră”

"Nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala. Mai exact, nu vă transformați în consultant pentru campania politică a Partidului Socialiștilor. Dacă o să avem nevoie de serviciile dumitale, vă anunțăm. Dar cred că n-o să avem nevoie. Mai degrabă ideile voastre unioniste o să-i fie utile lui Mihai Ghimpu, de care vă leagă o prietenie tandră", s scris Bătrâncea, deputatul lui Dodon care a rupt în mod obraznic harta României Mari în plenul Parlamentului.

Reamintim că Iurie Leancă a criticat sloganele electorale ale candidatului PSRM, Igor Dodon, considerându-le un pericol pentru societate, care dezbină societatea. „Pliantele electorale cu care Igor Dodon împânzește Moldova promovează o temă falsă, al cărei obiectiv este să creeze discordie între cetățenii Moldovei. Lui Dodon nu îi pasă de moldoveni, ci doar de crearea unui sentiment de frică pe care să îl poată exploata pentru a veni la putere. Candidatul Moscovei folosește o temă de propagandă învechită, cu rol de sperietoare, rămânând astfel blocat în secolul trecut", scrie Leancă pe Facebook.

Sursa: Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *