Culinar.md
Roşii umplute cu brânză
Ingrediente
– 600 g rosii (10 buc.)
– 150 g brinza de vaci
– 150 g telemea
– 100 g unt
– 50 g marar
– salata verde
Mod de preparare
– Tocați mărunt mărarul, pătrunjelul, usturoiul și ardeiul iute. Tăiați partea superioară a roșiilor și îndepărtați atent pulpa (nu vom avea nevoie de ea).
– Puneți într-un bol brânza, adăugați verdeața, ardeiul iute și usturoiul tocat. Asezonați cu sare și piper negru și amestecați bine. Dacă brânza este prea uscată, adăugați lapte (sau frișcă lichidă).
– Umpleți roșiile cu umplutura de brânză și decorați cu mărar tocat.
– Dacă brânza este prea uscată, puteți adăuga la dorință lapte sau smântână. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!