Culinar.md

Roşii umplute cu brânză

 Ingrediente
– 600 g rosii (10 buc.)
– 150 g brinza de vaci
– 150 g telemea
– 100 g unt
– 50 g marar
– salata verde

Mod de preparare

– Tocați mărunt mărarul, pătrunjelul, usturoiul și ardeiul iute. Tăiați partea superioară a roșiilor și îndepărtați atent pulpa (nu vom avea nevoie de ea).

– Puneți într-un bol brânza, adăugați verdeața, ardeiul iute și usturoiul tocat. Asezonați cu sare și piper negru și amestecați bine. Dacă brânza este prea uscată, adăugați lapte (sau frișcă lichidă).


 
– Umpleți roșiile cu umplutura de brânză și decorați cu mărar tocat.

– Dacă brânza este prea uscată, puteți adăuga la dorință lapte sau smântână. Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *