Roșu socialisto-dodonist

publicat în Bună Dimineața pe 14 Septembrie 2017, 05:57

Îmi pare rău de culoarea roșie a trandafirilor, dar și a altor flori. Despre maci nu spun nimic: roșul lor în câmp e o poveste, dar pare-mi-se că socialiștii lui Dodon au gustat din macul roșu după ce i-au căzut petalele...  

Când te uiți mai atent, aceștia au profanat culoarea roșie în raport cu trandafirii, dar au amplificat-o în raport cu macii. Sărmanii maci... Sunt singuri, dar nu sunt triști. E vremea lor azi, iar mâine cine știe? Vor ajunge ca și macul din pastelul lui Vasile Alecsandri „Concertul în luncă”. Ultimul vers spune totul (despre destinul socialistului modern): „Macul singur roș la față doarme dus pe ceea lume”.

Ce înseamnă roșul, raportat la socialistul dodonist din R. Moldova?
Roșu socialisto-dodonist înseamnă minciună și dezinformare!
Roșu socialisto- dodonist înseamnă fărădelege și represiune!
Roșu socialisto- dodonist înseamnă corupție și mafie!
Roșu socialisto- dodonist înseamnă mizerie și sărăcie!
Roșu socialisto- dodonist înseamnă drum fără întoarcere!
Roșu socialisto-dodonist înseamnă bătrâni uitați și chemați doar la vot!
Roșu socialist-dodonist înseamnă tineri care pleacă, pleacă, pleacă ...
Roșu socialisto-dodonist înseamnă stat fără viitor!

Aceste definiții sunt cunoscute și arhicunoscute de toată populaţia statului cu nume R. Moldova. Statalitatea roșie a lui Dodon este o poveste inventată de el. Creatura acestui președinte n-are niciun viitor, fiind doar iluzia unui prezent, în care un „purice” a ajuns șef în clasa sa biologică. Dodon are un mandat, din păcate, oferit de alegătorul dezinformat sau străin valorilor noastre. Cu acest mandat, el își înaintează ticăloșeniile una după alta. De aceea sperăm că „ospeția” dumnealui în „luncă” va fi de scurtă durată.