Actualitate

Rusia probează haina de „garant” al negocierilor SUA-Coreea de Nord. Care este aceasta

„Ei sunt dispuși să vorbească, să negocieze, dar, desigur, în afara de Rusia nu au încredere în nimeni. Am impresia că poate fi doar un singur garant al tuturor acestor negocieri – Rusia ..“, – a declarat Taisaev, la intoarcerea sa din Coreea de Nord.

„Pentru că poți vedea cum se comporta americanii. Un foarte greu război – 1950-1953, cand peste coreeni au fost aruncate foarte multe … pe fiecare locuitor a fost aruncata cate o bomba de catre americani. Și apoi, de asemenea, sancțiunile permanente. Ei cred ca America nu este de încredere.. „, a declarat deputatul.

Anterior, Coreea de Nord a anunțat finalizarea unui nou test al rachetei intercontinentale Hwasong-15.

După acest anunț, secretarul de stat american Rex Tillerson a declarat că Washingtonul pregătește o listă extinsă de sancțiuni împotriva regimului de la Phenian.

În cadrul unei reuniuni a ONU, convocată în legătură cu ultimul test de racheta din Coreea de Nord, reprezentantul SUA Nikki Haley a cerut tuturor țărilor să înceteze relațiile diplomatice cu această țară.
Ea a mai spus că SUA nu caută un război cu Phenianul, dar dacă se va întâmpla, regimul nord-coreean va fi complet distrus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *