Sport

S-a încheiat turneul de tenis „Dmitrii Sturdza”

La feminin, ultimul act a fost disputat de românca Georgia Andreea Crăciun şi rusoaica Vlada Kovali. Învingătoarea s-a decis în trei seturi, 4-6, 6-3 şi 7-5 pentru tenismena din România, în vârstă de 17 ani, transmite IPN.

Campionul pe tabloul masculin s-a disputat între doi polonezi. Câştigător a devenit Kasper Zuk. Ultimul tenismen moldovean care a cucerit trofeul principal a fost Maxim Dubarenco. Actualmente el reprezintă Belarus. Anul trecut, Adriana Sosnovschi a ajuns până în finală. Astfel, rezultatele din acest an înregistrate de tenismenii moldoveni nu au mulţumit-o pe Marina Tauber. „Sunt un pic dezamăgită, dar sper că la anul rezultatele să fie mult mai bune”, a declarat preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis.

Competiţiile de tenis continuă la şcoala specializată. De astăzi încep preselecţiile pentru Cupa Davis, unde se va afla cel de-al patrulea component al naţionalei masculine. Patru pretendenţi se bat pentru locul vacant: Maxim Bulat, Andrei Şoltoianu, Dumitru Bascov şi Igor Matveevici. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *