Actualitate

S-a trezit că e bogată peste noapte! Tânăra a crezut că nu vede bine când şi-a verificat contul şi a descoperit 18 milioane de dolari. Ce s-a întâmplat cu banii

Pe nume Clare Wainwright, femeia de meserie avocat a decis să îşi facă publică povestea absolut incredibilă. Ea a postat pe contul său de Facebook documentul oficial de la bancă în care toată lumea a putut vedea suma fabuloasă pe care o avea în cont.

Mai mult, Clare a glumit şi şi-a întrebat prietenii virtuali „voi ce credeţi că ar trebui să fac cu banii, să fug din ţară?”. Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar povestea ei a devenit virală instant. În plus, tânăra originară din Sydney, Australia, a mărturisit că tocmai meseria ei a împiedicat-o să se atingă în vreun fel de bani şi să îi cheltuie. Deşi a fost tentată să păstreze suma colosală, ea a sunat rapid la Poliţie.

Lucrurile s-au rezolvat rapid şi când au fost anunţaţi oficialii băncii din Australia, au recunoscut că totul fusese o eroare de sistem. Mai mult, unul dintre lucrătorii de la bancă a scris greşit suma care trebuia să îi fie restituită femeii şi ea s-a trezit cu 18 milioane de dolari în cont. În realitate trebuia să primească aproape două mii de dolari, notează thesun.co.uk.

Întrebată de autorităţi cum ar fi cheltuit banii dacă ar fi putut să îi păstreze, Clare a mărturisit că şi-ar fi cumpărat o altă casă sau chiar o insulă pe care să locuiască.

Sursa: Dailynews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *