Timpul Liber

Să nu-i lăsăm singuri în faţa disperării!

Până în prezent au fost afectate mai multe localităţi din Republica Moldova, Ungheni, Hânceşti, Cahul, Nisporeni. Pericolul inundaţiilor persistă, de asemenea asupra localităţilor din lunca râului Prut din Briceni, Cantemir, Leova.  

Disperarea şi durerea au pus stăpânire pe Moldova în aceste zile de grea cumpănă pentru o bună parte a cetăţenilor noştri. 
Oamenii de bună credinţă nu rămân indiferenţi în aceste clipe.
În acest context, Moldtelecom a deschis un număr special de acces 7474 la care abonaţii telefoniei mobile Unite şi telefoniei fixe Amplus pot expedia un mesaj SMS de acordare a donaţiilor pentru sinistraţi cu tarif special de 8 lei per SMS, pentru abonaţii săi care doresc să ofere ajutor întru susţinerea sinistraţilor în perioada 10 iulie – 11 august 2010. 
De asemenea, compania Moldtelecom va deschide un număr de telefon special  pentru abonaţii de telefonie fixă. Apelând la numărul 0 900 77774 din reţeaua de telefonie fixă, abonaţii Moldtelecom vor dona 8 lei pentru suportul sinistraţilor.
Mijloacele financiare acumulate în baza mesajelor SMS şi apelurilor telefonice, vor fi transferate pe contul Ministerului Finanţelor al Republicii Moldova, care ulterior vor fi transmise la toţi cei care au avut de suferit. 
De asemenea,  Moldtelecom a alocat 5 unităţi de tehnică grea pentru construirea digurilor de protecţie. 
Pentru lichidarea consecinţelor inundaţiilor din anul curent Moldtelecom în baza deciziei Consiliului societăţii convocat operativ într-o şedinţă specială, a transferat pe contul Ministerului Finanţelor al Republicii Moldova o sumă de 100 mii lei la 8 iulie 2010. 
Implică – te şi Tu! Ei au nevoie de ajutorul Tău!
Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *