Horoscop

Săgetătorii sunt sfătuiţi să se detaşeze şi să nu se implice în treburile altora

Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medita la oamenii şi evenimentele din viaţa ta sau pentru a-ţi trasa noi direcţii de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi aparatului digestiv, aşa încât evită eforturile fizice şi mentale. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Relaţia cu partenerul de viaţă este tensionată. Pe de alta parte, tot ce ţine de colaborări şi activităţi comune cu alţii sunt supuse reconfigurărilor.

Taur
Finalul acestei săptămâni îţi aduce în atenţie relaţia cu prietenii şi protectorii. Se pot ivi discuţii contradictorii şi greu de descifrat mesajul lor. Recomandabil este să te ţii departe de aceste persoane şi să fii cât mai discret în ceea ce priveşte intenţiile şi sentimentele tale. Există persoane în preajma ta care par că te susţin, însă curând se vor dovedi amăgitoare. De reţinut că în domeniul profesional eşti doar pe forţele tale şi nici colegii şi nici şefii nu sunt de partea ta. Liniştea, protecţia şi înţelegerea vin din relaţia cu persoana iubită sau cu copiii.

Gemeni
Un soi de ambiţie profesională pune stăpânire pe gândurile tale în acest weekend. Situaţia ta socială este destul de nesigură şi greu de controlat sau înţeles. Relaţiile cu şefii sau autorităţile sunt tensionate. Fii prudent şi evită provocările, pentru că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Membrii familiei îţi sunt alături, aşa încât acordă-le atenţia cuvenită şi implică-te mai mult în treburile gospodăreşti. Gândirea şi comunicarea sunt bulversate şi bine ar fi să nu pui bază pe ce se discută sau pe ce se hotărăşte acum.

Rac
Tu s-ar putea să iei legătura cu cineva din străinătate. Veştile sunt amestecate, însă nu este cazul să te alarmezi. Te poţi gândi la călătorii îndepărtate încărcate de istorie. Pe de altă parte, zilele acestea îţi sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relaţia cu Divinitatea este o altă temă de interes, la care ar trebui să reflectezi mai mult. Concepţiile, convingerile tale legate de planurile nevăzute ale existenţei umane sunt în continuă transformare, aşa încât fii deschis şi discerne atent.

Leu
Banii şi bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârşitul acestei săptămâni. Poţi primi favoruri, câştiguri financiare sau materiale de la cine nu te aştepţi, însă fii prudent. Există multe necunoscute greu de pătruns în acest segment de viaţă şi activitate. Relaţia cu instituţiile financiare sunt tensionate şi dezamăgitoare. Evită împrumuturile, speculaţiile şi, dacă primeşti ceva de la alţii, reţine că s-ar putea ca la un moment dat să înapoiezi totul cu vârf şi îndesat. Îndreaptă-ţi atenţia şi către laturile imateriale ale vieţii.

Fecioară
Relaţiile parteneriale îţi vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie delicată legate de viaţa în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, dar în funcţie de caz, şi de la copii. Gândirea şi comunicarea îţi sunt confuze, cu greu te poti concentra pe treburile cotidiene, aşa încât foloseşte cuvinte puţine şi lasă deciziile pentru o altă perioadă mai bună. Misterul şi incertitudinea domnesc şi în colaborările sau parteneriatele în care eşti implicat sau vrei să te implici.

Balanţă
Locul de muncă şi sănătatea sunt temele propuse de astre în acest weekend. Ori îţi iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, şefii au alte treburi, iar tu te simţi într-o incertitudine totală. De reţinut că în domeniul muncii, lucrurile sunt amestecate, confuze şi cu greu se pot ţine în frâu. Sănătatea este vulnerbailă pe segmentele picioarelor, de aceea evită statul mult în picioare, mănâncă atent şi hidratează-te din plin. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Scorpion
Tu ai de-a face zilele acestea cu persoana iubită sau cu copiii. Există multă iluzie şi mister în acest segment de viaţă, de aceea bine ar fi să fii prudent. Nu lua de bun ce se discută sau promite, pentru că în general mentalul cotidian este bulversat şi se pot spune lucruri regretabile, greu de remediat. Pe de altă parte ai putea să te detaşezi de forfota vieţii cotidiene, orientându-ţi eforturile către un hobby. Creativitatea îţi este accentuată, iar artele îţi pot fi călăuzitori deosebiţi în acest weekend.

Săgetător
Treburile gospodăreşti sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupă-te de curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare şi exterioare. Se recomandă o atenţie desosebită la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, pentru că există hibe ascunse greu de depistat şi remediat. Pe de altă parte, eşti foarte emotiv şi de aici poţi isca uşor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect aţi discuta, cu greu se cade la pace. Sunt multe necunoscute în familie şi lucruri confuze, ce îţi pot cauza mult stres. Detaşează-te şi nu te implica în treburile altora.

Capricorn
Rudele şi prietenii apropiati îţi sunt alături zilele astea. Sunt posibile discuţii aprinse, contradicţii, însă astfel vei afla informaţii preţioase legate de cei dragi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamăgi profund. Comunicarea este îngreunată, iar mentalul cotidian foarte bulversat. Nu lua de bun chiar tot ce ţi se spune. Evita implicarea în treburile celorlalţi şi ocupă-te mai mult de tine. Ai nevoie să îţi modifici atitudinea vizavi de ceilalţi şi să te axezi mai mult pe forţele tale.

Vărsător
Câştigurile dobândite din munca proprie te preocupă mult în acest weekend. Bani îţi pot veni din colaborări, parteneriate sau activităţi desfăşurate în comun cu alţii. Există lucuri greu de pătruns şi înţeles vizavi de acest sector de viaţă. Fii prudent, deoarece mirajul câştigurilor uşoare este la cote înalte. Energia vitală fluctuează mult, iar asta se va simţi în stările tale. Bine ar fi să te opreşti pentru câteva momente din iureşul vieţii cotidiene şi să îţi analizezi scara valorilor morale. Poate sunt lucuri pe care trebuie să le schimbi.

Peşti
Luna aflată în semnul tău zodiacal îţi conferă un farmec aparte la finele acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de trupul şi sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumuseţare, plănuieşte-ţi cursuri necesare dezvoltării tale personale sau fii alături de cei dragi. Vitalitatea este fluctuantă şi greu de stăpânit. Energia astrală de care beneficiezi acum te împinge să te risipeşti în mai multe treburi deodată. Stăpâneşte-ţi elanul, evită implicarea în treburile altora şi relaxează-te în aer liber.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *