Actualitate

Şalaru îi răspunde lui Dodon: „E ca un copil mic uimit că descoperă lumea. Pune degetul pe tot ca sa vadă dacă frige sau nu”

În „colecţia” de inamici ideologici a proaspătului preşedinte al Republicii Moldova, socialistul pro-rus Igor Dodon, se ştie că Anatol Şalaru, cu ale sale viziuni euroatlantice şi unioniste, ocupă un loc de frunte. De aceea, afirmaţia lui Igor Dodon că va întreprinde toate măsurile necesare în calitatea sa de Comandant Suprem al Forțelor Armate pentru a-l demite pe Şalaru din funcţia de ministru al Apărării a venit ca un „refren” predictibil.

„Igor Dodon în calitatea sa de preşedinte ales – este ca un copil mic impresionat de faptul că începe să descopere lumea. Pune degetul pe tot ca sa vadă dacă frige sau nu. Dacă vrea să-şi potolească curiozitatea nu are decât să înceapă cu demiterea mea şi poate cu această ocazie va afla şi el ce prerogative are”, a declarat Anatol Şalaru pentru Deschide.md.

„Cu această ocazie îşi va afla rolul său în ierarhia puterilor în stat”, a adăugat ministrul Apărării, precizând că Dodon încearcă, de fapt, în calitate de şef al Armatei Naţionale, să acumuleze capital de imagine din această ameninţare cu demisia. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *