Culinar.md

Salată cu paste şi ton

 Ingrediente:
– 250 gr paste spiralate
– sar, piper
– 1 ceapa rosie
– 250 gr rosii mici
– sucul de la 1 lamaie
– 50 ml supa
– 6 linguri ulei de masline
– 1 legatura rucola
– 6 crengute rozmarin
– 2 cutii ton (a 150 gr)

Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, puneti-le intr-o strecuratoare, turnati apa rece peste ele si scurgeti-le. Curatati ceapa si taiati-o inele fine. Spalati rosiile si taiati-le in jumatate. Puneti atat ceapa, cat si rosiile intr-un castron impreuna cu pastele si amestecati-le. Pentru dressing amestecati sucul de lamaie, supa, sarea, piperul si uleiul de masline. Turnati-l peste salata, amestecati inca o data ingredientele si lasati-o la frigider aproximativ 30 de minute sa se patrunda. Spalati rucola si rozmarin-ul, taiati rucola in doua si tocati rozmarin-ul. Scurgeti tonul si despartiti-l bucatele. Amestecati-l in salata impreuna cu rucola sirozmarin-ul tocat si condimentati totul inca o data cu sare si piper.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *