Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:14
Abonamente

IT&C 3 August 2017, ora 14:31

Samsung Galaxy Note 8 - Care vor fi specificațiile telefonului

Marime Font

 
 
 

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de lansarea de pe 23 august, iar acum avem mai multe informații despre specificațiile telefonului. Așteptăm Samsung Galaxy Note 8 încă de când s-a liniștit tot scandalul legat de exploziile lui Note 7, iar pe măsură ce ne-am apropiat de data de lansare, am aflat din ce în ce mai multe despre noul smartphone de top al companiei.

Evan Blass, unul dintre cei care dau cele mai de încredere informații ”pe surse” când vine vorba de produse nelansate, a dezvăluit recent o listă cu specificațiile pe care ar urma să le aibă telefonul, după ce a primit detalii de la o sursă apropiată de Samsung.

Știm deja că următorul telefon vine cu un ecran Infinity, similar cu cel de pe Galaxy S8, doar că noul display este ceva mai mare, având o diagonală de 6,3 inci și rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, la un raport de aspect de 18,5:9.Varianta pentru piața din SUA a telefonului va avea procesorul Snapdragon 835, în vreme ce restul lumii se va bucura de procesoarele Exynos 8895. De asemenea, smartphone-ul vine cu 6GB de RAM, un upgrade față de cei 4GB disponibili pentru modelul S8. Acesta ar urma să aibă 64GB de spațiu de stocare, la care vei putea adăuga și un card microSD.

Samsung Galaxy Note 8 vine dotat cu un sistem de camere duale, fiecare având un senzor de 12MP și stabilizare optică. Camera pentru selfie-uri este una de 8 megapixeli.

Bateria de pe note 8 are o capacitate de 3.300mAh, fiind mai mică decât cele care au fost folosite pentru Note 7. Aceasta ar trebui să beneficieze și de încărcare rapidă.

Și de această dată vorbim de zvonuri, dar e aproape sigur că acestea vor fi specificațiile noului Galaxy Note 8. Vom afla asta pe 23 august, ziua lansării telefonului.

Sursa: playtech.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md