Atitudini

Sănătatea stă în mâinile noastre!

A fi sănătos înseamnă a fi frumos, a fi bine dispus, a fi puternic. Sănătatea ta înfrumuseţează mediul în care trăieşti şi cel în care activezi. Dacă eşti sănătos, înseamnă că ai grijă de tine şi de cei din viaţa ta.

Specialiştii spun că activitatea fizică pare să aibă un efect direct asupra celulelor cerebrale: creşte producţia de substanţe care stimulează conexiunile între celulele cerebrale. Mai mult, există dovezi că sportul favorizează dezvoltarea de noi celule cerebrale.

Eu aş spune că atunci când te apuci de gătit trebuie să ştii ce vrei să le oferi celor din jur: o masă gustoasă şi bucate din abundenţă sau o masă echilibrată din alimente proaspete care vă vor ţine în formă pe toţi? Este foarte simplu să te laşi pradă delicateselor încărcate de alimente „nesănătoase”, dar ambalate frumos.

Ştim toţi, e greu. Ai nevoie de curaj, determinare şi o voinţă de fier ca să te ţii de ce ţi-ai propus. Dar, TU poţi să o faci! Priveşte cu mândrie faptul că vrei să te schimbi, acesta este primul pas!  

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *