Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Vedete 7 Iunie 2010, ora 15:43

Sandra Bullock a făcut senzaţie la MTV Music Award

Marime Font

 Anul acesta actriţa americană continuă să-şi completeze colecţia de premii şi să facă senzaţie pe scenă. 

Sandra Bullock a avut parte de cei mai agitaţi ani din cariera ei: la începutul anului a caştigat primul ei Oscar, ca mai apoi, câteva săptămâni mai târziu să aibă parte de o adevărată dramă personală – a aflat că soţul ei – constructorul de motociclete Jesse James a înşelat-o cu mai multe femei. Recent aceasta a dezvăluit că a adoptat un copil din New Orleans, iar în aceasta duminică şi-a făcut prima apariţie televizată de după Oscaruri.

Îmbracata într-o rochie neagră stralucitoare, actriţa a fost distinsă cu Generation Award. La primirea premiului, Bullock l-a perceput ca pe o distincţie care este înmânată oamenilor mai în vârstă, care sunt pe cale să iasă la “pensie”. Aceasta a declarat că ea nu se retrage în niciun caz – indiferent de ce s-a întamplat şi ce s-a scris în presă în ultima vreme.“Unu: Nu am murit încă. Doi: Toata lumea are celulită, nu numai eu.” a declarat actriţa râzând.

Scarlett Johansson, Bradley Cooper şi Betty White au fost prezentaţi de Bullock, însa unul dintre cele mai incendiare momente ale serii a fost cand Scarlett şi Sandra s-au sărutat pe scenă în faţa mulţimii.
O premieră este faptul că a devenit în acest an prima femeie distinsă cu Generation Award de când a fost introdusă categoria în 2005. Câştigătorii anilor precedenţi, în ordine cronologica, au fost Tom Cruise, Jim Carrey, Mike Myers, Adam Sandler şi Ben Stiller.

Sursa: cinemarx.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md