Frumusețe

Scapă de balonare cu fructe şi legume

Pentru a avea un organism sănătos, nutriţioniştii ne recomandă să consumăm vara mai multe fructe şi legume, evitând preparatele grase, prăjelile şi alcoolul. Ca să nu ai probleme cu digestia este bine să ai un regim alimentar uşor. Digestia se realizează mai uşor şi fără mari probleme dacă vei consuma mai multe legume, fructe şi cereale integrale în zilele caniculare. În plus, aceste alimente te vor ajuta şi să arăţi mai bine, având grijă de silueta ta!

Iată ce trebuie să se regăsească în frigiderul tău:

Caisele
Sunt potrivite pentru vară, deoarece conţin doar 20 de calorii (bucata) şi asigură 25% din necesarul zilnic de vitamina C.

Castraveţii
Constituie o alegere numai bună pentru zilele caniculare, deoarece conţin multă apă, doar 15 calorii (bucata) şi siliciu care are grijă de pielea ta.

Pepenele roşu

O felie de pepene de la frigider este cea mai bună soluţie pentru a te răcori în zilele de vară. În plus, acest fruct stimulează arderea grăsimilor.

Nucile şi seminţele crude
Sunt bogate în nutrienţi esenţiali pentru funcţionarea organismului. Încearcă să consumi la gustări câteva migdale, nuci, seminţe de floarea-soarelui, seminţe de dovleac în stare crudă.

Roşiile
Sunt bogate în licopen, vitaminele A şi E care au grijă de sănătatea ta. Sunt răcoritoare şi le poţi folosi în foarte multe combinaţii. În plus, o roşie medie conţine aproximativ 35 de calorii.

Ceaiul de mentă
Acesta poate să calmeze stomacul. Consumat după o masă copioasă, ceaiul de mentă ajută digestia şi reduce gazele de la stomac.

Chefirul
Conţine bacterii probiotice necesare refacerii florei intestinale şi prevenirii tulburărilor de tranzit intestinal.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *