Culinar.md

Scapă de răceală cu ceaiul de ghimbir

Ingrediente: 

5-7 g rădăcină de ghimbir
500 ml apă
miere
felii de lămâie
mentă

Mod de preparare:

Prepararea este rapidă și extrem de simplă. Puneți apă la fiert într-un ibric și între timp curățați ghimbirul de coajă și tăiați-l felii sau dați-l prin răzătoare. Sau puteți să-l spălați foarte bine și să-l lăsați tot cu coajă – ceaiul va ieși un pic mai colorat.

Când apa a dat în clocot, stingeți focul și puneți ghimbirul la infuzat pentru 10-15 minute. Ceți ceaiul cald, îndulcit cu miere, cu o felie de lămâie și mentă proaspătă. Poftă bună!

retetefeldefel.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *